Uitgelicht-Shop-The-Closet
Fashion

Kledingruil Shop The Closet

Op zondag 7 februari 2016 van 14:00 tot 17:00 organiseren Vanessa en Liselotte hun eerste kledingruil: “Shop The Closet“.  Zin in nieuwe kleding en een opgefriste kledingkast? Kom ook en ruil mee! Door Shop The Closet bij te wonen vernieuw je je garderobe, bespaar je geld en maak je anderen blij met jouw kleding.

 Shop-The-Closet-

Wil je meedoen? Dit zijn de kledingruil spelregels:

Ruim je kast op
Hoeveel kledingstukken hebben we wel niet in onze kast hangen die we al meer dan een jaar niet meer gedragen hebben? Of kledingstukken die we denken ooit nog wel een keer aan te gaan doen, of de welbekende miskopen? Dit alles kan nu weg! Wat een opgeruimd gevoel geeft dat. Om mee te doen aan de kledingruil Shop The Closet vragen wij je om minimaal 3 kledingstukken mee te nemen. Op deze manier is er voor iedereen iets leuks. De kleding moet schoon en in goede staat zijn. Je kunt ook accessoires meenemen. Neem je 2 accessoires mee dan komt dit overeen met 1 kledingstuk.

Koop je kaartje en zet jezelf op de gastenlijst
Koop hier een kaartje en zet je jezelf op de gastenlijst. Wil je op het laatste moment toch naar Shop The Closet,  koop dan aan de deur een kaartje. Check wel even van tevoren of het event niet uitverkocht is. Maak er gelijk een vriendinnen middag van. Gezellig samen kleding passen, genieten van lekkere hapjes en drankjes, bijkletsen, heerlijk even vrouwen dingen onder elkaar.

Ruilen maar!
Als je binnenkomt kun je jouw kleding aan ons afgeven. Wij hangen alles netjes aan kledingrekken. Daarna kan iedereen gaan passen. Als je iets gepast hebt hang je het weer terug zodat iedereen de mogelijkheid heeft om de kleding te passen. Als we klaar zijn met passen, hang je de kleding die je graag wilt hebben in het rek vooraan. De kleding in dat rek gaan we verdelen. Als jij de enige bent die iets wilt hebben, dan kun je het direct meenemen. Zijn er meer gegadigden dan gaan we loten.

>> Geannuleerd. Nieuwe datum wordt nog bekendgemaakt. <<

 

Elke dag nieuwe informatie zoals gave quotes, leuke weetjes, recepten, blogs. Voor elk wat wils. Even een rustmoment. Uit Liefde Voor Jezelf!

This article has 2 comments

  1. Marianne

    Ik wens jullie veel succes met dit leuke idee!

    Marianne

Comments are now closed.
Banner