Uitgelicht-Fashion
Fashion

A Happy Fashion New Year!

Hebben jullie ook zo genoten van alle feestdagen en bijbehorende outfits? Ik ben dit jaar gegaan voor een geweldig zwart jumpsuitje van Zara (€39,95) en een feestjurkje van Ambika (€59,95). Toen ik 1 januari m’n spijkerbroek weer aantrok zat die toch een beetje strak.. Gelijk maar beginnen met de goede voornemens dus!

Ik had met een vriendin afgesproken mee te doen aan de 21 dagen challenge, wat betekent: 21 dagen geen alcohol, sigaretten en snoep en daarbij 3x per week sporten. Op 2 januari (zaterdagavond) ging ik al voor gaas door toch een wijntje te drinken. Want ja, wat is nou weekend zonder wijn? Ik heb daarom met mezelf afgesproken dat ik in het weekend (wat begint op vrijdag en eindigt op zondag) best een wijntje mag. Je moet ook niet te streng zijn voor jezelf. Die 3x sporten ga ik redden! Aangezien ik deze week begin met trainen voor de Amstel Gold Race. Ja ja 65 km op de racefiets, heuveltje op, heuveltje af. Dat wordt wat.. Gezellig in ieder geval! Over outfits gesproken.. Voordat je überhaupt op een fiets zit met bijpassende outfit, schoenen en helm ben je een paar honderd euro verder. Maar dat terzijde.

Sale

Januari is fashion wise een goeie maand om nog leuke sale items te scoren voor weinig. De meeste winkels en webshops prijzen nu maximaal af, wat het toch aantrekkelijk maakt om die prachtige tijdloze jas aan te schaffen of veel te dure tas waar je al het hele seizoen een oogje op hebt. Mijn favoriete winkel in sale season is Paul Warmer en online littlesoho of net-a-porter. Ik word altijd erg blij van een paar nieuwe schoenen en/of tas!

Wat ook begint in januari is het nieuwe fashion season. De eerste items van de nieuwe voorjaarscollecties zien we alweer terug in de winkels. De winter moet nog beginnen voor ons gevoel en dan zien we alweer frisse kleurtjes en dunne stoffen hangen.. Want zo gaat het in de mode, die loopt altijd een stukje voor op het weer.

Pantone-Color-Report

Waar mijn fashion hart sneller van gaat kloppen het komende seizoen;

  • Het doorzetten van de Flare Jeans (supermooi met een paar plateau’s of hakken, je benen worden er echt langer door)
  • Opengewerkte stoffen met gaatjes en doorkijkjes zijn hot, denk aan broderie, kant en geperforeerd leer. Deze trend zet ook door in accessoires zoals tassen.
  • Qua kleur veel blauwtinten, geel, zwart en wit. Ook gekalkte pasteltinten zoals koraalroze, lila, apple mint en ijsblauw zie je veel terugkomen.
  • Mooi aztec- en Marrakesh-achtige prints in blouses en korte jumpsuits.
  • De witte sneaker is een blijvertje met daarop wat varianten in pasteltinten. Evenals de plateauzool maar dan in de vorm van espadrilles voor de zomer.

Laat de winkels maar volstromen met de nieuwe collecties.. Dan kunnen we snel een beetje voorjaar in huis halen!

Wat heb jij al gespot in de nieuwe collecties waar je nu al blij van wordt?

Ik ben Angelien van der Lans, 37 jaar, moeder, ondernemer, levensgenieter, mode-, wijn-, reis- en sportfreak.. Drukbezet maar altijd in control! Hoe ik dat doe? Goed plannen en (bijna) alles doen met passie! Dan krijg je energie in plaats van dat het je energie kost.. Dat is de uitdaging!

This article has 1 comment

  1. Lin

    Leuke Blog Angelien! Wat stoer van je, die challenge. En nog beter, je eigen regels toepassen:). Wintermode vind ik fantastisch maar na de feestdagen krijg ik stiekem echt al weer zin in zomer outfitjes. Ik werd dan ook echt blij van je blog, heerlijk om alvast te weten wat de zomer ons brengen gaat. Succes met je challenge!

Comments are now closed.
Banner