Corona
Health

Gezondheid ten tijde van corona

We hebben al een lange tijd niets gepost op Uit Liefde Voor Jezelf. Toch is deze tijd, waarin we allemaal bezig zijn met het bestrijden van het Covid-19 virus, juist een tijd waarin we allemaal wel wat hulp kunnen gebruiken. Bijvoorbeeld in de vorm van fijne recepten, workouts en leuke blogs.

We zijn veel thuis en moeten andere manieren vinden om te werken, te sporten, te socializen. Jouw me-time wordt nu misschien wel enorm verstoord doordat nu steeds het hele gezin thuis is. All. The. Time. 😉

Blader weer eens lekker door de website heen en bekijk de blogs, workouts en recepten.

Wil je graag in contact blijven met andere sporters en meedoen met de dagelijkse Zoom trainingen die Jelle en Vanessa verzorgen? Meld je dan via deze link aan voor een gratis proefles!

Corona
Jelle en Vanessa tijdens de Zoom training

Ik ben Vanessa. Eigenaar van Healthclub OpenAir en bedenkster van deze website, Uit Liefde Voor Jezelf! Ik heb een passie voor sport en ook een passie voor het begeleiden van mensen naar hun doel. Ik word helemaal blij van het buiten sporten en van de energie die ik krijg van de sporters. Ook help ik mensen graag om bewust te worden van hoe zij leven en hoe zij zich zo gelukkig mogelijk kunnen voelen. Dit kan zijn door middel van voeding, lekker sporten of de leuke dingen die wij hier op Uit Liefde Voor Jezelf plaatsen. Wanneer mensen in hun kracht staan, dan stralen ze dit uit. Dat vind ik mooi om te zien!

Banner