Uitgelicht-December
Fashion

December I love you!

YEAH! Het is eindelijk December! Een maand waar ik in oktober al naar uitkijk. De gezelligheid, drukte en feestelijkheid staan nergens zo centraal als in december. Een bijzondere maand waarin ik nog eens rustig het afgelopen jaar aan me voorbij laat gaan.. Een maand waarin ik nog eens lach om de grappige momenten, huil om de minder leuke dingen en stilsta bij heftige gebeurtenissen. Ik neem 2015 nog eens goed in me op.. Ik geloof hier in aangezien het ook weer dingen zijn waar je van kunt leren. En dan weer snel naar het hier en nu;-)

Hoe was het afgelopen jaar Fashion-wise? Vooral centraal afgelopen voorjaar/zomer stond de Ibiza/Coachellatrend.. Nog steeds veel franjes, kant, cropped tops en ronde zonnebrillen. Voor dit najaar was het de 70’s trend die bij elk merk voelbaar was. De Flare-jeans vindt weer langzaamaan zijn weg terug naar het grote publiek. Evenals de grijs-look. De grijze wollen coat is niet weg te denken uit het straatbeeld. En de grijze jeans is nog steeds een grote hit! Enorm vrouwelijk vind ik zelf de nieuwe lengte van rokken en jurkjes; tot op de knie. Zowel strak (kokkerrokken) als de A-lijn 70’s inspired. Te dragen zowel met sneakers (een blijvende trend) als mooie laarzen, pumps en brogues.

Voor de aankomende feestdagen gaan we massaal voor strikken! Strikken op blouses, jurkjes en tasjes.. Black on white is de juiste combi. 

Helemaal zwart gaat natuurlijk nooit uit de mode maar wees eens verrassend en doe ’s gek. Step out of your comfortzone, juist met deze dagen! Nu kan je uitpakken en mag het allemaal extra feestelijk. Heerlijk toch om hiermee te experimenteren.. Dat is het mooie aan mode. Wat wil je uitstralen? Benadruk dat door kleding te kiezen dat past bij je mood van die dag. En hoe kun je het jaar beter uitluiden en beginnen dan met een sterke en zelfverzekerde look?

Kies dit jaar, indien je look dit nodig heeft (m.a.w. een beetje saai is), voor een statement sieraad. Mocht je lief laten doorschemeren dat er een mooi kerstcadeau onder de boom ligt.. Dan hoop ik dat hij gegaan is voor die knoeperd om je vinger of hals. Vooral de big necklace doet het goed op een prachtig simpel zwart jurkje.. Kijk op de website van JoshV voor meer inspiratie!

Over Fashion kan ik eindeloos met jullie kletsen. En dat ga ik dan ook doen in het nieuwe jaar! Met nieuwe, verrassende blogs over o.a. DE looks van 2016, what to wear & what not to wear en advies over hoe je bepaalde looks het beste kunt dragen.

Tot die tijd.. Geniet van december, geniet van de mensen waarvan je houdt en alle feestjes met bijbehorende prachtige outfits die komen gaan! Vier het leven.. Tot in 2016!

Ik ben Angelien van der Lans, 37 jaar, moeder, ondernemer, levensgenieter, mode-, wijn-, reis- en sportfreak.. Drukbezet maar altijd in control! Hoe ik dat doe? Goed plannen en (bijna) alles doen met passie! Dan krijg je energie in plaats van dat het je energie kost.. Dat is de uitdaging!

Banner