De Modefabriek
Fashion

De Modefabriek

Langzaamaan ontwaken we allemaal weer uit onze winterslaap.. De dagen worden langer en af en toe zelfs een soort van ‘lentedag’ tussendoor met veel zon en goede temperatuur. 25 januari was een prima terrasdag. Bizar in deze tijd van het jaar maar hier word ik als zonne-aanbidder wel heel blij van!

Ook wat fashion betreft krijg je daardoor gelijk zin in een nieuwe voorjaarsgarderobe.. Al is het alvast maar een trui in een gezellige voorjaarskleur of sjaals doen het ook altijd goed in deze periode. Leuke voorjaarsetalages trekken ons bij de winkels naar binnen en s avonds op de bank ben je alvast online je wish-list aan het maken voor komend seizoen. Een heerlijke bezigheid die je weer doet verlangen naar die perfecte zomeravond op het strand of in de stad waarin je flaneert in je nieuwste soepel vallende summer dress en vervolgens nipt aan een heerlijk glas Sauvignon Blanc met je lief.. Oe la la.. Is het al zomer?

De Modefabriek

Even back to reality.. Ik was vorige week maandag op De Modefabriek, voor diegenen die hier nog nooit van gehoord hebben, De Modefabriek is dé modebeurs voor professionals in Nederland. Hier moet je dus als professional fashion lover aanwezig zijn om de nieuwste trends te spotten, collecties te bekijken en bij bestaande leveranciers even je gezicht te laten zien om alvast globaal een richting te kiezen voor je inkoop. Let wel; inkoop voor het nieuwe najaarsseizoen 16/17. Dus voor mij nog even focus op het najaar.. De merken op de Modefabriek presenteerden echt fantastische collecties met veel nieuwe kleuren, modellen en elementen. Ik kreeg enorm veel energie van de positieve vibe die er heerste waarbij creativiteit weer voorop staat. Dat is heel fijn na een aantal jaar waarin er weinig verandering was en iedereen op ‘safe’ speelde. De merken die meer risico namen werden genadeloos afgeslacht in het zeer competitieve modelandschap waarin de grote ketens een steeds belangrijkere rol leken te spelen en de consument meer voor prijs ging dan voor kwaliteit. Maar er lijkt een kentering aan de gang! De consument is een beetje keten ‘moe’ en is juist weer op zoek naar de leuke kleine authentieke boetiekjes waar persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staat en onderscheidende collecties van kleine modelabels te vinden zijn. 

De Modefabriek

Laat dat nou ook precies zijn waar ik naar op zoek ben bij De Modefabriek! Kleine onderscheidende modelabels waar inspirerende ondernemers achter staan die er vol gas voor gaan met veel passie. Anders en uniek. Dat willen we toch allemaal zijn? Welke trend het ook wordt voor aankomend seizoen of het seizoen erop.. Ibiza, 70’s, minimal of ton-sur-ton.. Zoek je eigen persoonlijke stijl en maak van shoppen weer een beleving waar je blij van wordt. In een leuke kleine stadskern vol bijzondere boetiekjes die hun uiterste best doen om voor jou de beste en meest unieke collectie samen te stellen. En je onder het genot van een heerlijke cappuccino en welgemeend advies de beste items kan uitkiezen.. See You soon! 

Waar shop jij het liefst? In grote steden met veel ketens of juist de kleinere kernen met unieke boetiekjes? 

Ik ben Angelien van der Lans, 37 jaar, moeder, ondernemer, levensgenieter, mode-, wijn-, reis- en sportfreak.. Drukbezet maar altijd in control! Hoe ik dat doe? Goed plannen en (bijna) alles doen met passie! Dan krijg je energie in plaats van dat het je energie kost.. Dat is de uitdaging!

Banner