Maan van het weerlicht
Bewustwording

Maan van het Weerlicht op 26 augustus

Op 26 augustus is het volle maan. Deze maan heet de Maan van het weerlicht en het thema dat bij deze volle maan hoort, is wijsheid.

Het grote geheel

Kun jij het hele plaatje zien? Zie je de samenhang van alle dingen waar het leven uit bestaat? Alles is met elkaar verbonden, niets staat op zichzelf. Dit geldt voor de wereld om ons heen, en ook voor ons innerlijk wezen. Gedachten, gevoelens, emoties, patronen- ze zijn allemaal met elkaar verbonden en onderdeel van wie wij zijn. Deze volle maan nodigt ons uit om ons bewust te worden van het feit dat wij deel zijn van het grote geheel. Dat alles onlosmakelijk met elkaar verbonden is.

Besteed deze volle maan aandacht aan wat jij hebt mogen oogsten in deze cyclus en ervaar hoe dit in relatie staat met het grote geheel en de cyclus van de natuur.

Maan van het weerlicht

Het is volle maan op 26 augustus om 13:58:24

Vollemaanwandelingen

Tip! Wist je dat Staatsbosbeheer vollemaanwandelingen organiseert? Kijk hier voor de diverse wandelingen in de periode rond de volle Maan van het Weerlicht en meld je aan als dat je leuk lijkt.


 

Ik ben Marit. Ik ben een creatieve, vrije geest met een liefde voor communicatie: geschreven, gesproken, digitaal, op papier en vooral ook 'live'.

Banner