Fashion

Stijlvolle feestdagen

Precies een jaar geleden schreef ik m’n eerste blog voor ‘Uit liefde voor jezelf’. Een superleuke uitdaging, om te bloggen voor een pagina die precies aansluit bij mijn eigen interesses. Chapeau, voor Vanessa en Marit die toch maar weer elke dag voor leuke, verfrissende posts zorgen. Nu een jaar later kan ik uit ervaring spreken dat dat soms best lastig is. De ene maand zit ik vol inspiratie en vloeien de woorden zo uit mn pen maar dat is niet altijd het geval. Zeker niet als ik het eigenlijk te druk hebt met andere dingen.

Zoveel te doen, zo weinig tijd

Ik heb het vaak over balans, maar die balans was soms ver te zoeken het afgelopen jaar.. Want naast werk wil je quality time met kind(eren), partner, familie en vrienden, sporten, weekendjes weg, feestjes afstruinen en af en toe een leuke ‘ hobby’ of opleiding erbij doen. In mijn geval bijvoorbeeld een workshop ‘Foute Kersttrui Maken’. Daarmee haalden we dan wel weer de krant, dus in dat opzicht ook werktechnisch verantwoord 😉 Die foute kersttrui mag trouwens echt niet ontbreken in je garderobe deze feestdagen. Die trend van vorig jaar zet gewoon nog even door.  

Stijlvolle feestdagen

In mijn ogen ben je nooit uitgeleerd en met mijn nieuwe project bijna in de lucht, de webshop, is kennis vergaren noodzakelijk. Dat doe je er niet zomaar even bij. Er zijn gelukkig zoveel interessante artikelen over elk denkbaar onderwerp te vinden op internet dat een zelfstudie ’s avonds thuis op de bank prima te doen is.  

Volgende week gaat het dan echt gebeuren: vanaf dan koop je je Charme kerstkadootjes ook online! Tot die tijd nog even flink bikkelen en dromen over in ieder geval een betere balans in 2017. Dat wordt absoluut mijn goede voornemen. Was tijd maar te koop!! Voor velen herkenbaar denk ik. 

Stijlvolle Feestdagen

Wil je met de feestdagen echt stylish verantwoord voor de dag komen dan kies je voor kant, velvet of metallics. Het liefst een mooi jurkje, maar een top met velvet flair of zwarte pantalon (met bies!) is natuurlijk ook geweldig. Wij hebben een betaalbaar jurkje en top van kant van Freequent en pantalon van Geisha

Haal alsjeblieft wel weer eens die pumps van stal of die mooie korte laarsjes met stilettohak. Schoenen maken een feestelijke outfit ècht af! En als je toch al extra moeite doet om er mooi uit te zien moet je vooral je voeten niet vergeten. En natuurlijk een glitter-clutch om het geheel af te maken. Pumps zijn tegenwoordig al verkrijgbaar vanaf €39,95. Zoveel loop je er niet op dus kies gewoon voor een goedkope optie. ZARA heeft geweldige exemplaren in diverse hak-hoogtes. 

Stijlvolle feestdagen

Ik heb enorm veel zin in de komende weken vol gezelligheid en liefde. Met een bezoekje aan Eurodisney in kerstsferen als één van de hoogtepunten. Ik zou het superleuk vinden om foto’s te ontvangen van jullie party-outfits voor de feestdagen! Die kun je mailen naar info@charmemode.nl dan wijd ik daar in mijn volgende blog op 28 december een leuk onderwerp aan.

Een super gezellig Sinterklaas weekend iedereen en natuurlijk ook fijne Kerstdagen! 

Ik ben Angelien van der Lans, 37 jaar, moeder, ondernemer, levensgenieter, mode-, wijn-, reis- en sportfreak.. Drukbezet maar altijd in control! Hoe ik dat doe? Goed plannen en (bijna) alles doen met passie! Dan krijg je energie in plaats van dat het je energie kost.. Dat is de uitdaging!

Banner