Over-Ons

Over Ons

We zijn altijd voor de ander bezig, we zorgen voor onze partner, kinderen, ouders, we staan klaar voor vrienden en vriendinnen, geven liefde aan iedereen en vaak vergeten we onszelf een beetje.

Hoe fijn is het als je ergens heen kunt gaan waar je iedere dag heel eventjes tijd voor jezelf hebt. Waar je nieuwe, positieve energie opdoet.

Op Uit Liefde Voor Jezelf vind je elke dag nieuwe informatie zoals gave quotes, leuke weetjes, recepten, blogs. Voor elk wat wils. Even een rustmoment.

En omdat we ook zo streng voor onszelf zijn, vaak veel kritiek op onszelf hebben en we veel onzekerheden hebben, is het fijn om wat positieve woorden te lezen en een oppeppertje te krijgen. Zo kunnen we elke dag even een shotje positieve energie halen waardoor we ons lekkerder voelen, meer zelfvertrouwen krijgen en we de dag weer vol goede moed voortzetten.

In plaats van allerlei verschillende sites in de gaten te moeten houden, omdat er op al die plekken interessante info staat, bundelt Uit Liefde Voor Jezelf dit allemaal zodat je maar op één plek hoeft te zijn voor alle info die jij graag leest.


Redactie
De (eind-) redactie van Uit Liefde Voor Jezelf wordt uitgevoerd door Marit Merkus van Pink Sneakers.

Acties
Uit Liefde Voor Jezelf geeft regelmatig dingen weg. Niet alleen leuke artikelen, tips en goede adviezen, maar ook producten en diensten. Dit allemaal om mensen te helpen om een beetje gelukkiger te worden. Aan de acties zijn voorwaarden verbonden.

Actievoorwaarden
Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op alle door Uit Liefde Voor Jezelf op deze site georganiseerde promotionele acties.

  • Per persoon kun je maximaal één keer meedoen met een winactie.
  • Door deelname geef je toestemming tot de verwerking van de door jou verstrekte persoonsgegevens.
  • Je gegevens zullen vertrouwelijk worden behandeld en zullen niet aan derden worden verstrekt.
  • Prijzen zijn persoonsgebonden en niet inwisselbaar voor geld.
  • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
  • Deelname aan de winactie staat open voor alle in Nederland woonachtige natuurlijke personen van 18 jaar en ouder met een vaste woon- of verblijfplaats, waar zij als bewoner staan ingeschreven.
  • Deelname aan deze winactie is alleen mogelijk gedurende de actieperiode.
  • Deelnemers zijn verplicht tot het verschaffen van correcte, actuele en complete informatie.
  • Alleen volledig ingevulde deelnames worden in behandeling genomen.
  • Uit Liefde Voor Jezelf is op geen enkele wijze aansprakelijk voor eventuele schade die voortvloeit uit de deelname aan een winactie.

Voor vragen of opmerkingen omtrent deze actievoorwaarden en onze winacties kun je per email contact opnemen met Uit Liefde Voor Jezelf: redactie@uitliefdevoorjezelf.nl. Deze voorwaarden kunnen te allen tijde door Uit Liefde Voor Jezelf worden aangepast. Wij adviseren daarom de voorwaarden regelmatig te bekijken.

Disclaimer
Alle teksten, recepten en foto’s op deze website zijn eigendom van Uit Liefde Voor Jezelf, tenzij anders aangegeven. Op de website berust copyright en niets mag zonder toestemming gekopieerd of gebruikt worden.

Mocht je inhoud van deze site willen overnemen voor non-commercieel gebruik, plaats dan altijd een link naar Uit Liefde Voor Jezelf en vermeld de bron.

Het is alleen toegestaan om foto’s van Uit Liefde Voor Jezelf te gebruiken als hier vooraf toestemming voor is gevraagd. Gelieve hiervoor een mail te versturen naar: redactie@uitliefdevoorjezelf.nl. Uiteraard dient er ook een link naar Uit Liefde Voor Jezelf geplaatst te worden (bronvermelding).

Hoewel deze website zo zorgvuldig mogelijk wordt samengesteld en onderhouden, kan het zijn dat de informatie typefouten of onjuistheden bevat. Aan de inhoud van uitliefdevoorjezelf.nl kunnen geen enkele rechten ontleend worden. Uit Liefde Voor Jezelf is niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die ontstaan is door het gebruik van deze website.

Links naar andere websites
Op deze site tref je links aan naar andere sites.Uit Liefde Voor Jezelf is niet aansprakelijk voor de inhoud van die sites en/of voor de wijze waarop die sites omgaan met uw (persoons)gegevens.
Lees hiervoor zo mogelijk het privacy beleid, de disclaimer, de copyright notice en algemene voorwaarden van de site die je bezoekt.

Adverteren
Op uitliefdevoorjezelf.nl staan blogs over health, beauty, fashion en meer. Het is voor jou dan ook mogelijk om je bedrijf, product of dienst te promoten.

Dit kan zijn in de vorm van een advertorial: een gesponsorde blogpost en/of review. Of een uiting die zelfs enkel via social media kanalen plaatsvindt, zoals Instagram of Facebook.

Een andere mogelijkheid is het plaatsten van banners op de website. Jouw bedrijf, product of dienst dient wel aan te sluiten bij de boodschap van Uit Liefde Voor Jezelf (zie hierboven), zodat de inhoud relevant is en jouw advertentie onze lezers aanspreekt.

Neem voor meer informatie contact op met redactie@uitliefdevoorjezelf.nl.