Uitgelicht-Winactie-Boots
FashionGiveaways

Overknee boot

Overknee boot helemaal trendy

De musthave voor deze herfst en winter is de overknee boot. Vorig jaar waren de enkellaarsjes nog helemaal hot, nu gaan we voor laarzen tot aan of over de knie.

Een paar jaar geleden werd de ‘over the knee boot’ vaak geassocieerd met ordinair. Dit seizoen laten de dames zien dat het juist harstikke stijlvol is. Je kunt de laarzen dragen in combinatie met een broek, rok of een jurk.

Je kunt ze kopen met hak, sleehak of zonder hak. En ze zijn te krijgen in allerlei kleuren. Ik moet jullie eerlijk bekennen dat ik niet kon kiezen en voor twee paar ben gegaan. De laars met hak is mooi en chique en de laars met de sleehak zit echt heerlijk.

Voor deze musthave ben ik naar mijn favoriete winkeltje in de Papestraat gegaan: Lots of Goodies. Dit is de leukste fashion boutique (en webshop!) in Den Haag waar je terecht kunt voor de allerleukste musthaves. Als ik daar naar binnen ga weet ik zeker dat ik niet met maar 1 tasje naar huis ga. Ze hebben daar zoveel leuke jurkjes, rokjes, truien, broeken, jassen , vesten.. te veel om op te noemen!

Ik vind het dus ook supergaaf dat wij samen met Lots of Goodies een paar overknee boots mogen weggeven!

Gun jij jezelf zulke hippe overknee boots? Like dan onze Facebook pagina en de pagina van Lots of Goodies. Vertel ons in de comments onder dit bericht welke maat boots je wilt winnen en misschien word jij de winnaar van deze supertoffe hippe overknee boots!

Heel veel succes! Dit bericht delen = lief ♡

Overknee-Boot

 

Ik ben Vanessa. Eigenaar van Healthclub OpenAir en bedenkster van deze website, Uit Liefde Voor Jezelf! Ik heb een passie voor sport en ook een passie voor het begeleiden van mensen naar hun doel. Ik word helemaal blij van het buiten sporten en van de energie die ik krijg van de sporters. Ook help ik mensen graag om bewust te worden van hoe zij leven en hoe zij zich zo gelukkig mogelijk kunnen voelen. Dit kan zijn door middel van voeding, lekker sporten of de leuke dingen die wij hier op Uit Liefde Voor Jezelf plaatsen. Wanneer mensen in hun kracht staan, dan stralen ze dit uit. Dat vind ik mooi om te zien!

This article has 1 comment

  1. Wendy

    Ik heb ze ook hoor! Staan super

Comments are now closed.
Banner