Uitgelicht-Kersttrui
Fashion

Foute kersttrui

We zitten in de maand december en dus volop in de kerstsfeer. Elke dag hoor je wel kerstliedjes op de radio en alle winkels en steden zijn versierd. Het is dus ook weer tijd om massaal op pad te gaan om de meest foute kersttrui te kopen, want dan ben je pas echt hip!

Stel je eens voor: een keer niet in je net iets te strakke glitterjurkje met hakken naar het kerstdiner, maar gewoon lekker in je foute kersttrui. Hij is lekker warm, zit super comfortabel en het motto is: hoe fouter en lelijker des te beter!

De foute kersttrui is een traditie die is overgewaaid van de Amerikanen en de Britten. Daar worden zelfs echte ‘Ugly Christmas Sweater Parties’ georganiseerd. De foute kersttrui is helemaal in opkomst en wordt steeds populairder. Afgelopen jaar werden er in Nederland bij heel veel bedrijven kerstborrels georganiseerd, met als dresscode de foute kersttrui.

Webshops haken graag in op de foute kersttrui trend. Het aanbod is enorm. Er zijn eindeloos veel modellen van net zoveel verschillende merken. Je hoeft er gelukkig niet veel geld aan uit te geven, je hebt al een foute kersttrui vanaf €20,-.

De populairste prints zijn die met kerstbomen, kerstmannen, rendieren en sneeuwpoppen. Voor jullie heb ik een aantal foute kersttruien op een rij gezet. Deze vond ik op Modemusthaves, H&M en Asos.

Draag jij samen met mij in de maand december een foute kersttrui? Zo ja, maak een foto en deel je trui met de hashtag #foutekertstruiendag en #uitliefdevoorjezelf

Op deze manier kan ik je foto makkelijk terug zien.

Liefs, Vanes

Kersttrui-6

 

Ik ben Vanessa. Eigenaar van Healthclub OpenAir en bedenkster van deze website, Uit Liefde Voor Jezelf! Ik heb een passie voor sport en ook een passie voor het begeleiden van mensen naar hun doel. Ik word helemaal blij van het buiten sporten en van de energie die ik krijg van de sporters. Ook help ik mensen graag om bewust te worden van hoe zij leven en hoe zij zich zo gelukkig mogelijk kunnen voelen. Dit kan zijn door middel van voeding, lekker sporten of de leuke dingen die wij hier op Uit Liefde Voor Jezelf plaatsen. Wanneer mensen in hun kracht staan, dan stralen ze dit uit. Dat vind ik mooi om te zien!

This article has 3 comments

  1. Liselotte

    Jij hebt de leukste!!

Comments are now closed.
Banner