November Angelien
Fashion

Halloween, Chino’s en sweater jurkjes.

Wat een gekte rondom Halloween afgelopen weken! Wij hebben er ook vrolijk aan mee gedaan met een versierd huis, een bruid van Frankenstein-kostuum en bijbehorende spooktocht met mede-engerds. Je kunt het een commerciële opschmuck vinden, maar de individuele zelfexpressie komt weer lekker tot uiting met dit soort events. I love it! Ik zeg.. op naar de Sinterklaas en Kerst! 

November inspiratie

In modeland hebben er heel wat veranderingen plaatsgevonden sinds de intrede van de ‘kou’. De switch van zomerkleding naar winterkleding heeft inmiddels plaatsgevonden en er wordt weer naarstig gezocht naar de nieuwe winterstijl. De meest safe look blijft toch wel de leatherlook legging met een langere top en vest of de lange sweater met een witte blouse eronder.

nov-angelien5

Over witte blouse gesproken.. de hype is nu om niet te kiezen voor een complete blouse onder je sweater of trui, maar een los kraagje! Weer helemaal terug van ‘vroegah’. In de winkel vliegen ze over de toonbank in zowel zwart als wit. 

Ook jurken en dan vooral de stoerdere sweater-jurkjes zijn erg in trek. De patches-trend zet nog steeds door vanuit het zomerseizoen en echt nieuw is de velvet-trend. Dan vooral in tops, jurkjes en jasjes. Gecombineerd met een flare broek geeft dit het ultieme seventies gevoel. Ook voor de feestdagen is dit een erg catchy look! 

Voor wat betreft Jeans scoort vooral de broek met bijzondere zijnaden erg hoog en dan vooral in een zwart/vergrijsde wassing. 

nov-angelien2

Ook de ‘Chino’s’ zijn weer helemaal terug van weggeweest. Het is een leuke variatie voor een jurkje, jeans of leatherlook broek. Gecombineerd met een coltrui (mag ook niet ontbreken in je kast, evt gecombineerd met een leuk rokje) of blouse (wel of niet met strik) is dit ook een enorm geschikte look voor naar kantoor. 

Ik hoop dat jullie weer wat inspiratie hebben tot aan de feestdagen! Daar ga ik een uitgebreide blog aan wijden in december… maar eerst.. veel plezier in november! 

Halloween, Chino's en sweater jurkjes.

Ik ben Angelien van der Lans, 37 jaar, moeder, ondernemer, levensgenieter, mode-, wijn-, reis- en sportfreak.. Drukbezet maar altijd in control! Hoe ik dat doe? Goed plannen en (bijna) alles doen met passie! Dan krijg je energie in plaats van dat het je energie kost.. Dat is de uitdaging!

Banner