Wat leuks doen
Lifestyle

Gaan we wat leuks doen in februari?

Ga je mee wat leuks doen? Ook in februari is er weer genoeg te beleven. Van culinair naar cabaret naar huishoudbeurs, we hebben weer een paar events voor je op een rijtje gezet. Have fun!

Stukafest Den Haag op 2 februari

Voor de vijfde keer vindt op donderdag 2 februari het StudentenKamerFestival plaats in Den Haag. Tijdens deze avond kun je in 10 studentenkamers verspreid over het centrum genieten van verschillende optredens. Er is een variatie van muziek, cabaret, dans en theater. De opening is vanaf 18:00 in The Student Hotel The Hague en de Afterparty is in het Paard van Troje!  

Irish Pub Festival in Deventer op 3 februari

Op zaterdagmiddag 3 februari zijn er akoestische sessies in diverse pubs waarbij iedereen zijn/haar instrument mag meenemen. Voor de 23ste keer wordt de binnenstad van Deventer op zijn kop gezet met Ierse muziek. Er spelen bands uit binnen – en buitenland in de verschillende kroegen.  

WijnSpijs wandeling Rotterdam op 5 februari

Heb je zin in een culinaire wandeling? Op zondagmiddag 5 februari mee vindt de Wijnspijs Wandeling Rotterdam Scheepvaartkwartier plaats. Tijdens deze wandeling wandel je langs de zes leukste restaurants in het Scheepvaartkwartier. Bij elk restaurant krijg je een speciaal door de chef uitgekozen wijnspijs combinatie geserveerd. Heel gezellig en vooral ook heerlijk om te doen op je vrije zondagmiddag.

Leids Cabaret Festival in Leiden op 6,7,9 en 11 februari

Als je van cabaret houdt kun je je hart ophalen bij Het Leids Cabaret Festival. Tijdens dit festival presenteert zich veel nieuw aanstormend cabarettalent voor publiek, jury en pers. Veel bekende cabaretiers, zoals bijvoorbeeld Sanne Wallis de Vries en Najib Amhali zijn hier in de voorgaande edities als winnaars weggegaan. Het Leids Cabaret Festival vindt plaats in de Leidse Schouwburg.

Wintervillage in Baarn van 14 t/m 19 februari

Voor de derde keer op rij vindt het oergezellige evenement Winter Village Baarn weer plaats in de Pekingtuin. Iedere schaatsliefhebber kan hier het hart ophalen. Bij Winter Village Baarn kun je elkaar op een informele en sportieve wijze ontmoeten. Er worden uiteenlopende activiteiten voor jong en oud georganiseerd.

De Huishoudbeurs in RAI Amsterdam van 18 t/m 26 februari

Zin in een dagje inspiratie, verrassingen en verwennerijen? Kom dan naar de 72ste editie van de Huishoudbeurs. In de RAI komen ruim 350 exposanten met een breed assortiment aan producten. Van fashion & beauty, food & drinks, naar home sweet home en happy and healthy, voor ieder wat wils. Tijdens het Festival Fantastique word je verrast door optredens en modeshows.

 

Ik ben Vanessa. Eigenaar van Healthclub OpenAir en bedenkster van deze website, Uit Liefde Voor Jezelf! Ik heb een passie voor sport en ook een passie voor het begeleiden van mensen naar hun doel. Ik word helemaal blij van het buiten sporten en van de energie die ik krijg van de sporters. Ook help ik mensen graag om bewust te worden van hoe zij leven en hoe zij zich zo gelukkig mogelijk kunnen voelen. Dit kan zijn door middel van voeding, lekker sporten of de leuke dingen die wij hier op Uit Liefde Voor Jezelf plaatsen. Wanneer mensen in hun kracht staan, dan stralen ze dit uit. Dat vind ik mooi om te zien!

Banner