Zozitt Stoelmassage
Lifestyle

Even voorstellen!

Even voorstellen!

Mijn naam is Elizabeth Sannen. Geboren en getogen in Rijswijk. Ik ben één van acht kinderen. Liefde voor baby’s kan blijkbaar ook met de paplepel worden ingegoten want met achttien jaar was ik kraamverzorgster. Dit heb ik acht jaar gedaan om het vervolgens met vier jaar als teamcoördinator af te sluiten in dit mooie vakgebied.

Omdat met mensen werken erg bij me past ben ik de opleiding tot stoelmasseuse gaan doen. Ik wilde voor mezelf gaan beginnen.

En zo werd ZoZit’t/ High Treat geboren. ZoZit’t  is Stoelmassage op locatie. High Treat een verwennerij voor vrouwen.

Inmiddels ben ik acht jaar verder. Werkzaam bij de Haagse Hoge School, de politie, een architecten bureau en een hotel. Hier masseer ik het personeel. Ieder jaar doe ik een opleiding of cursus op mijn vakgebied.

Zoveel leuks te doen!

Maar wat ik vooral heb geleerd is dat het niet in de kennis zit of wat je allemaal kunt. Het heeft alles te maken met aandacht. Aanraken is een primaire levensbehoefte. Mijn werk is niet zozeer het geven van die ene massage maar het aanraken met aandacht en het (door)geven van energie. Daar knapt de klant van op. Niks zweverig, juist heel basaal. 

Ik heb enorme zin in mijn maandelijkse blog. Er is zoveel door te geven en te delen! 

Reach out and touch…

Liefs, Elizabeth

Ik ben Elizabeth, eigenaresse van ZoZit't Stoelmassage&zo.

Banner