Gaby Cooks Week 13
Lifestyle

Gaby Cooks weekmenu

Heb je niet veel tijd om te koken? Ontbreekt het je aan inspiratie? Maak het jezelf gemakkelijk en doe een beroep op de lekkere maaltijden van Gaby Cooks. Deze week is het een heerlijk lentemenu!

Drie keer per week kun je maaltijden bestellen via de website. “Healthy meals made with love!” Bekijk hier het menu voor week 13.

Let op! Bestellen kan tot 10.00 uur op de dag van de gewenste maaltijd!

Gaby kookt op maandag, dinsdag en donderdag.


Maandag 27 maart

Frisse couscous salade of verse tomatensoep met basilicum (beide gerechten zijn vegetarisch).

Klik hier om te bestellen

Dinsdag 28 maart

Salade met gegrilde courgette, champignons, geitenkaas en vegetarische spekreepjes. Salade met gegrilde aubergine, geroosterde rode paprika, parelcouscous en feta. Verse tomatensoep met basilicum (alledrie de gerechten zijn vegetarisch).

 

Klik hier om te bestellen

Donderdag 30 maart

Veggieburger met zoete aardappelfrietjes (vegetarisch).

Veggieburger

Klik hier om te bestellen

Gaby Cooks

Mijn naam is Gaby en ik ben de eigenaar van Gaby Cooks. Dit is ontstaan uit mijn liefde voor het koken èn mijn liefde voor een gezond leven. Ik houd van koken en iedereen houdt van eten. Niet iedereen heeft echter altijd zin of tijd om te koken- ik wel! Gaby Cooks maakt het voor iedereen mogelijk om lekker en gezond te eten, in plaats van een kant en klare maaltijd vol onzinnige toevoegingen in de magnetron te zetten. Ik gebruik eerlijke en verse producten voor gezonde avondmaaltijden die passen in een gezonde levensstijl!

Banner