Evenement in april
Lifestyle

In april doe ik wat ik wil!

Heb je zin om er op uit te gaan in april? Dat komt goed uit, want we hebben weer een aantal leuke, gezellige, interessante activiteiten voor je op een rij gezet. Er zit vast wel iets voor je bij! Weet je zelf een leuk evenement in april en staat het niet in deze lijst? Laat het ons weten in een reactie op dit bericht.

Tulp Festival Amsterdam van 1 april t/m 14 mei

Houd je van bloemen? Kom dan naar het Tulp Festival in Amsterdam. In de maand april staan er wel zo’n vijfhonderdduizend tulpen in bloei. Je kunt in parken en pleinen, lanen en grachten, tuinen en perken in de stadsdelen Noord, Zuid, Oost en Centrum, bij vele musea en een aantal hotels genieten van de tulpen. Voor het festival zijn er een half miljoen tulpen geplant in de volle grond en potten. Met de Festival Gids kun je een eigen route bepalen, op deze manier kun je alle tulpen zien.

Schapen met lammetjes kijken op 2,9, 17 en 23 april in Soest

In de Gemeente Soest staat de boerderij van Pieter, Anneke Bart en Daan Kuijer. Een bezoek aan de boerderij is niet alleen gezellig, maar ook een leerzaam dagje uit met het gezin. Op 3 zondagen en 1 maandag kun je schapen met lammetjes kijken. Je brengt eerst een bezoek aan de kalfjes, daarna wandel je langs de koeienstal met melkrobot en komt uiteindelijk uit bij de schapen met lammetjes om deze te knuffelen.

Nationale Museumweek van 3 t/m 9 april door heel Nederland

Ruim 400 musea doen mee met de derde Nationale Museumweek. Tijdens deze week hebben allemaal een eigen pronkstuk gekozen om in de schijnwerpers te zetten. Drie van deze pronkstukken worden in blinkend goud uitvergroot. De pronkstukken zijn te vinden op drukke openbare plaatsen door het hele land.

Exclusive Spring fair van 14 t/m 17 april in Baarn

Tijdens het Paasweekend op 14 t/m 17 april vindt op het landgoed van Kasteel Groeneveld in Baarn de Exclusive Spring Fair plaats. Het kasteel wordt omgetoverd tot een woon- & lifestylebeurs. De beurs is niet alleen binnen, maar ook buiten. In de tuin is een buitenbeurs met veel home en garden spullen. Naast alle mooie spullen staan op de gezellige terrassen verschillende foodtrucks. Dit event is echt de moeite waard voor een bezoekje.

Bierfestival Groningen van 19 t/m 22 april

Voor de zevende keer vindt het Bierfestival plaats in de Martinikerk in Groningen. Tijdens het event staan verschillende brouwers achter hun stands. Zij kunnen je veel informatie geven over de soorten bier. Er wordt namelijk een breed scala aan nationale en internationale tapbieren en bieren op fles gepresenteerd. Ook kun je masterclasses van internationaal bekende biergoeroes volgen en mee doen aan een wedstrijd.

Rhythm and Blues Night in Groningen op 29 april

Op de planken in De Oosterpoort schitteren een flink aantal nationale, internationale acts en nieuwkomers tijdens de 27ste editie van de Rhythm and Blues Night. Op zes verschillende podia ’s wordt van alles gespeeld, van traditionele blues tot de moderne varianten.

Foodtruckfestival Ummer Trek op 30 april in Heerlen

Op de laatste dag van april wordt voor de derde keer het FoodTruck festival “UMMER TREK” georganiseerd. Tijdens het festival staan er meer dan tien rollende keukens. Naast het eten zijn er diverse terrassen aanwezig waar ze live muziek spelen. Als de ouders een lekker hapje en drankje nuttigen vermaken de kinderen zich op de speelvoorzieningen die ook aanwezig zijn.

SilverDome Food Truck Festival van 29 april t/m 1 mei in Zoetermeer

Woon je in Zoetermeer of in de buurt van Zoetermeer? Kom dan in het laatste weekend van april naar het Silverdome Food Truck Festival. Het terrein wordt omgetoverd tot festivalterrein waar verschillende foodtrucks zullen staan. Ook komt er een podium waar dj’s en bands spelen. Zin om tussen het eten en drinken door te shoppen, dat kan. Er staan kramen met leuke hippe spullen. Voor de kids is er een kidsclub en springkussens.

Ik ben Vanessa. Eigenaar van Healthclub OpenAir en bedenkster van deze website, Uit Liefde Voor Jezelf! Ik heb een passie voor sport en ook een passie voor het begeleiden van mensen naar hun doel. Ik word helemaal blij van het buiten sporten en van de energie die ik krijg van de sporters. Ook help ik mensen graag om bewust te worden van hoe zij leven en hoe zij zich zo gelukkig mogelijk kunnen voelen. Dit kan zijn door middel van voeding, lekker sporten of de leuke dingen die wij hier op Uit Liefde Voor Jezelf plaatsen. Wanneer mensen in hun kracht staan, dan stralen ze dit uit. Dat vind ik mooi om te zien!

This article has 1 comment

  1. Marion

    Als ik mag kiezen dan wordt het het bierfestival in Groningen. Leuk en lekker dichtbij.

Comments are now closed.
Banner