Eropuit in oktober
Lifestyle

Herfst-pret: gezellig eropuit in oktober

Herfst hoeft niet somber te zijn, integendeel! Kijk om je heen naar de prachtige kleuren van de natuur en voel de gezellige warmte thuis terwijl de dagen steeds korter worden. Maar ook als je niet thuis wilt zitten is er genoeg om opgewekt over te zijn de komende maand. Ga eropuit in oktober, er is vanalles te beleven!

Lekkodagen van 29 september t/m 2 oktober in Wijk bij Duurstede

Voor de 12e keer worden de Lekkodagen in Wijk bij Duurstede georganiseerd. Tijdens deze dagen zijn meer dan 70 historische schepen in de stadshaven te bewonderen. Het evenement valt samen met het shantyfestival. Tijdens dit festival treden meer dan 15 koren op verspreid over de stad.

vtwonen&designbeurs van 3 t/m 8 oktober in Amsterdam 

Wil je een andere inrichting? Ga je verbouwen? Of wil je advies van een professionele woonexpert? Kom dan in de eerste week van oktober naar de vtwonen&designbeurs. Hier kun je ideeën opdoen in de levensgrote woonhuizen of tijdens één van de lezingen van bekende ontwerpers uit de woonwereld. De mooiste merken, beste experts, nieuwste designs en meest verrassende ontwerpen vind je allemaal onder één dak. 

Vrij van Veggie Food Fair van 6 t/m 8 oktober in Utrecht

In het eerste weekend van oktober vindt in de Jaarbeurs van Utrecht de eerste editie plaats van de Vrij van Veggie Food Fair. Tijdens de beurs komen Glutenvrije, Lactosevrije, vegetarische en veganistische producten volop aan bod. Bij de standhouders en tijdens de kookdemonstraties kun je de recepten en gerechten gratis proeven. 

Bier en Whisky Festival op 13 en 14 oktober in Assen

In de Bonte Wever in Assen vindt het eerste Bier en Whisky Festival van Noord-Nederland plaats. Eerder werden er al bierfestivals en ook whiskyproeverijen georganiseerd, maar een combinatie van deze twee heeft nog niet plaats gevonden. Tijdens het festival kun je veel verschillende speciaal-bieren en bijzondere soorten whisky’s proeven, is er live muziek en genieten van al het (finger) food in een hele ontspannen, gezellige sfeer. 

Origin Chocolate Event op 21 oktober in Amsterdam

Iedereen die van chocolade houdt moet hier echt naar toe. Voor het Origin Chocolate Event op zaterdag 21 oktober komt de wereldtop onder de chocolademakers naar Amsterdam. Deze dag staat in het teken van kwaliteitschocolade. Er worden demonstraties, presentaties en debatten gehouden. Natuurlijk valt er ook heel veel te proeven.

Eropuit in oktober

Dutch Design Week van 21 t/m 29 oktober in Eindhoven

Wil jij een stapje in de toekomst maken? Kom dan naar de 16e editie van Dutch Design Week in Eindhoven. Hier kun je zien hoe de wereld van morgen al in de maak is. Negen dagen lang zie je hier vernieuwingen, slimme oplossingen en inventieve ontwerpen. Er worden workshops en seminars gehouden, er is eten, er is drinken, kortom alles om een festival compleet te maken.

Bakfestival van 27 t/m 29 oktober in Maastricht

Houd jij van taarten bakken? Of ben jij een cakedesigner, chocolate addict of gek op brood, bonbons, cupcakes en andere baksels? Kom dan naar dit lekkere feestje in Maastricht. Drie dagen lang worden er door de beste bakkers, taartendecorateurs, patissiers en chocolatiersdemonstraties, workshops en masterclasses gegeven. Bakken doe je samen, je leert van elkaar en maakt mooie en lekkere dingen. 

Leiden International Film Festival van 27 oktober t/m 5 november

Ook dit jaar vindt het jaarlijks terugkerend International Film Festival weer plaats in Leiden. Dit festival is opgericht in 2006. Het festival is één van de belangrijkste filmfestivals in Nederland voor films op het grensvlak van arthouse en mainstream cinema. Het programma bevat films van over heel de wereld. Centraal staat de American Indie Competition, waarin opkomende Amerikaanse filmmakers worden voorgesteld aan een Nederlands publiek.

Ik ben Vanessa. Eigenaar van Healthclub OpenAir en bedenkster van deze website, Uit Liefde Voor Jezelf! Ik heb een passie voor sport en ook een passie voor het begeleiden van mensen naar hun doel. Ik word helemaal blij van het buiten sporten en van de energie die ik krijg van de sporters. Ook help ik mensen graag om bewust te worden van hoe zij leven en hoe zij zich zo gelukkig mogelijk kunnen voelen. Dit kan zijn door middel van voeding, lekker sporten of de leuke dingen die wij hier op Uit Liefde Voor Jezelf plaatsen. Wanneer mensen in hun kracht staan, dan stralen ze dit uit. Dat vind ik mooi om te zien!

Banner