Strandtenten
BuitenlevenHotspots

Het is weer tijd voor de strandtent!

Het is Lente! Wat is er nou heerlijker dan bij een leuke strandtent van die eerste zonnestralen genieten met een wijntje en goed gezelschap? Of gewoon lekker in je eentje, onderuit op een gemakkelijke stoel of bank, even helemaal tot rust komen.

Nederland heeft best wel wat leuke, hippe en gezellige strandtenten waar je je prima kunt vermaken. Staat jouw favoriete strandtent er niet bij? Deel het vooral in een reactie! Hoe langer de lijst, hoe leuker. 🙂

Bloomingdale

Dit is één van de meeste hippe strandtenten van Bloemendaal. Het heeft een heel mooi trendy terras waar je heerlijk kunt relaxen op hippe deuntjes. Op de zondagavond worden hier regelmatig feestjes gegeven. Het is wel een beetje zien en gezien worden, maar als je daar van houdt moet je hier zeker naar toe gaan.

Bezoek de website

Ubuntu

Bij Ubuntu vind je een relaxte sfeer, fijne muziek en heerlijke hapjes en drankjes. Ze zijn iedere dag vanaf 9.00 uur geopend voor ontbijt en lunch. Je kinderen kun je prima meenemen. Op zondag serveren ze het Ubuntu ontbijt. Dit is een uitgebreid ontbijt met allemaal lekkers.

Bezoek de website

Foto: De Staat

Foto: De Staat

De Staat

Strandtent De Staat in Kijkduin zit op een heerlijk rustig stuk van het strand. Even weg uit de gekte en heerlijk chillen op het terras met relaxte lounge banken. In 2011 zijn ze door Nieuw Revu uitgeroepen tot de beste strandtent van Nederland. De menukaart is volledig biologisch en is geïnspireerd op de rijke Italiaanse keuken.

Bezoek de website

Strandclub Leuk 

Strandclub Leuk in Kijkduin is een perfect plekje voor een stranddag met het hele gezin. Er is een strand-speeltuin waar de kids zich kunnen vermaken terwijl papa en mama lekker kunnen relaxen, genieten van een biologische lunch of borrelen met vrienden. Het is goed te bereiken met het openbaar vervoer en in tegenstelling tot Scheveningen kun je hier gratis parkeren

Bezoek de website 

Whoosah

Bij de Whoosah in Scheveningen geniet je overdag op het terras en het strand. Als de avond valt is er meestal wel een erg leuk feestje te beleven. De grootste DJ’s draaien bij Beachclub Whoosah. De sfeer bij Whoosah is heerlijk relaxt. Je kunt er heerlijk eten. De menukaart is oriëntaals georiënteerd, maar als dit niet je favoriete smaak is hebben ze nog genoeg andere gerechten.

Bezoek de website 

Buiten

Strandtent Buiten ligt aan het einde van het Zwarte Pad, op het mooiste stukje strand van Scheveningen. Er heerst een hele ontspannen en gezellige sfeer. Ze hebben lekkere lounge banken, relaxte muziek. Op de menukaart staan heerlijke gerechten met verse producten. Veel producten zijn biologisch en fairtrade. Tevens zijn ze MSC gecertificeerd. Dit betekent dat ze alleen duurzaam gevangen vis uit de Noordzee inkopen.

 Bezoek de website 

Strandtenten

Hartbeach

Heartbeach op Scheveningen is de strandclub waar je ook lekker sportief bezig kunt zijn. Boek een surfles of ga suppen. En na het surfen kun je een lekker bakkie doen of lunchen. De kaart is uitgebreid, maak een keuze tussen een smoothie, heerlijke salades of een broodje.

 Bezoek de website 

Strandtent 14 

Strandtent 14 zit op het leukste plekje van Kijkduin en is goed bereikbaar. Het ligt gelijk aan de afrit bij strandslag 4. Het heeft een mooi lounge terras. Het personeel is altijd vriendelijk. Service, kwaliteit staat dan ook hoog in het vaandel. Ga er zeker een keer eten en probeer de zorgvuldig geselecteerde wijnen in combinatie met je gerecht.

Bezoek de website

Beachclub Royal 

Beachclub Royal in Hoek van Holland is twee jaar achtereen uitverkozen tot “Beste Strandpaviljoen van Nederland”. Dit komt door het vriendelijke personeel, goede service en de gastvrijheid. Op het mooie terras kun je volop genieten van een heerlijk drankje en hapje van de eerlijke menukaart.

Bezoek de website

Zandzeebar

Strandpaviljoen Zandzeebar vind je op Terschelling aan het brede Noordzeestrand bij Formerum. Je kunt hier lekker ontspannen in oosterse sferen. Ook hebben ze de oer-Hollandse trendy Dutchtub. Hierin kun je heerlijk badderen in de buitenlucht. De Dutchtub kun je huren bij Zandzeebar en op eke gewenste locatie laten bezorgen. 

Bezoek de website

Ik ben Vanessa. Eigenaar van Healthclub OpenAir en bedenkster van deze website, Uit Liefde Voor Jezelf! Ik heb een passie voor sport en ook een passie voor het begeleiden van mensen naar hun doel. Ik word helemaal blij van het buiten sporten en van de energie die ik krijg van de sporters. Ook help ik mensen graag om bewust te worden van hoe zij leven en hoe zij zich zo gelukkig mogelijk kunnen voelen. Dit kan zijn door middel van voeding, lekker sporten of de leuke dingen die wij hier op Uit Liefde Voor Jezelf plaatsen. Wanneer mensen in hun kracht staan, dan stralen ze dit uit. Dat vind ik mooi om te zien!

Banner