Pasen
Lifestyle

Hoe waren jouw paasdagen?

Wat heb jij gedaan met Pasen? Paaseieren zoeken? Paasontbijt, brunch, lunch, diner? Misschien heb je het allemaal wel gedaan! Pasen lijkt wel steeds meer een Kerstmis 2.0 te worden.

Zoals ik het mij herinner ging wij vroeger paaseieren zoeken en hadden we een paasontbijt. Verder de hele dag rustig aan en genieten van je vrije dag. Tegenwoordig lijkt het of Pasen steeds groter en uitgebreider gevierd wordt. De paastakken staan al geruime tijd op tafel en we zijn al weken van te voren aan het verzinnen wat we moeten maken voor het diner. De hele familie komt dus alles moet tip top in orde zijn.

Pasen

Lekker ontspannen

Ook wij hebben Pasen gevierd. Dit jaar op eerste paasdag met een lunch met de hele familie. We maakten er een lopend buffet van. Heel fijn, want iedereen nam wat mee. De lekkerste hapjes, zoet en hartig kwamen op tafel. Op deze manier vind ik dat je het leuk houdt. Niet dat één iemand zich in het zweet staat te werken. De sfeer is heel ontspannen en ongedwongen. Iedereen kletst, eet, drinkt en geniet zichtbaar. Ik vind het heerlijk zo’n huis vol met familie, daar kan ik echt van genieten.

Wat ik ook heerlijk vond is dat we op tweede paasdag helemaal niks hoefden. Gewoon lekker de hele dag lummelen. Hoe fijn is dat? Heerlijk lang in bed gelegen, daarna op ons gemak naar beneden en in trainingsbroek ontbijten op de bank. Netflix aan, boek lezen, slapen. Tegen de tijd dat het middag werd, kwam het kaasplankje op tafel met prosecco. Uiteraard nog steeds op de bank in onze chill-outfit. ’s Avonds hebben we nog twee pizza’s gemaakt en deze heerlijk met zijn drieën opgegeten. Dit is voor mij de ultieme manier van Pasen vieren. Eerste paasdag genieten met de familie en tweede paasdag heerlijk genieten met zijn drieën en verder geen verplichtingen of afspraken.

Paasdagen

Paasei XL

Voor Jelle is het een traditie dat hij altijd een paashaas of paasei meeneemt. Ook dit jaar kwam hij met een enorm paasei aanzetten! Wat hebben wij daar heerlijk van gesnoept! Ik moet je eerlijk zeggen dat de afgelopen dagen echt heerlijk waren. Door al dat lekkere eten en weinig bewegen had ik de hele dag wel een hele opgezette buik.  Nu gaan we dus weer back to normal. We gaan weer normaal eten (lees: niet zo veel als de afgelopen dagen!) en we gaan weer lekker sporten.

Hadden jullie ook zo’n volgegeten gevoel en opgeblazen buik de afgelopen dagen? Met onderstaande workout raak je dat gevoel kwijt en voel je je gelijk een stuk energieker! Succes.

Liefs, Vanessa

Ik ben Vanessa. Eigenaar van Healthclub OpenAir en bedenkster van deze website, Uit Liefde Voor Jezelf! Ik heb een passie voor sport en ook een passie voor het begeleiden van mensen naar hun doel. Ik word helemaal blij van het buiten sporten en van de energie die ik krijg van de sporters. Ook help ik mensen graag om bewust te worden van hoe zij leven en hoe zij zich zo gelukkig mogelijk kunnen voelen. Dit kan zijn door middel van voeding, lekker sporten of de leuke dingen die wij hier op Uit Liefde Voor Jezelf plaatsen. Wanneer mensen in hun kracht staan, dan stralen ze dit uit. Dat vind ik mooi om te zien!

Banner