Gaby Cooks wk 12
Lifestyle

Gaby Cooks weekmenu

Heb je niet veel tijd om te koken? Ontbreekt het je aan inspiratie? Maak het jezelf gemakkelijk en doe een beroep op de lekkere maaltijden van Gaby Cooks! Drie keer per week kun je maaltijden bestellen via haar website. “Healthy meals made with love!” Er zijn zowel vegetarische als niet-vegetarische maaltijden te bestellen. Bekijk hier het menu voor week 12.

Let op! Bestellen kan tot 10.00 uur op de dag van de gewenste maaltijd!

Gaby kookt op maandag, dinsdag en donderdag.


Maandag 20 maart

Pitabroodje met kippendijtjes en salade of een pitabroodje met tempeh en salade (vegetarisch).

Klik hier om te bestellen

Dinsdag 21 maart

Pittige bloemkoolrijst met garnalen of een frisse couscous salade (vegetarisch).

Klik hier om te bestellen

Donderdag 23 maart

Gegrilde zalm met soja en gember, groente frietjes en broccoli of courgetti met geroosterde tomaatjes, kastanje champignons en walnoten (vegetarisch).

Klik hier om te bestellen

Gaby Cooks

Mijn naam is Gaby en ik ben de eigenaar van Gaby Cooks. Dit is ontstaan uit mijn liefde voor het koken èn mijn liefde voor een gezond leven. Ik houd van koken en iedereen houdt van eten. Niet iedereen heeft echter altijd zin of tijd om te koken- ik wel! Gaby Cooks maakt het voor iedereen mogelijk om lekker en gezond te eten, in plaats van een kant en klare maaltijd vol onzinnige toevoegingen in de magnetron te zetten. Ik gebruik eerlijke en verse producten voor gezonde avondmaaltijden die passen in een gezonde levensstijl!

Banner