Uitstapjes in februari
Lifestyle

Leuke uitstapjes in februari

Zin om lekker te swingen tijdens het blues festival in Delft? Of wil je juist in stilte wandelen door de natuur in Zuidlaren tijdens een winter stiltewandeling? Komende maand kan het! Ik heb wat leuke uitstapjes in februari voor je opgezocht. Weet jij een leuk evenement dat hier niet bij staat? Laat het weten in een reactie!

Art Rotterdam van 8 t/m 11 februari

In de Van Nelle fabriek vindt voor de negentiende keer Art Rotterdam plaats. Art Rotterdam is voor kunstliefhebbers het perfecte moment om toe te slaan en een mooi kunstwerk te bemachtigen. In het hart van de beurs tonen zo’n 75 (inter-) nationale galeries werk van opkomende en meer gevestigde kunstenaars.

Steegjesfair op 10 februari in Makkum

De bewoners van de Makkumer steegjes stellen voor één dag hun steegwoning, tuin of garage beschikbaar voor authentieke activiteiten tijdens de derde editie van de Steegjesfair. Als bezoeker kun je zwerven door het labyrint van de pittoreske steegjes. Duik in de oude en nieuwe verhalen over dit Zuiderzeedorp.

Leids Cabaret Festival van 12 t/m 17 februari in Leiden

Het Leids Cabaret Festival viert dit jaar hun 40-jarig jubileum. In de Leidse Schouwburg vindt voor de 40e keer het Cabaret Festival plaats. Op dit podium presenteren nieuw aanstormend cabarettalent zich voor publiek, jury en pers. In de afgelopen jaren heeft het festival veel bijzondere cabaretiers en theatermakers voortgebracht zoals Lebbis & Jansen, Sanne Wallis de Vries en Najib Amhali.

Bluesfestival van 16 t/m18 februari in Delft

In het derde weekend van februari vindt in Delft het grootste indoor blues festival van Nederland plaats. Op het Blues Festival Delft kun je veel verschillende blues stijlen beluisteren Er vinden ruim 70 live optredens, gospeloptredens en verschillende workshops plaats. Zeker de moeite waard om naar toe te gaan als je van muziek houdt. 

Eropuit in februari 2018

Winter Stiltewandeling op 18 februari in Zuidlaren

Op zondag 18 februari kun je in de omgeving van Zuidlaren helemaal tot rust komen met een heerlijke winter stiltewandeling. Onder begeleiding van natuurcoach Janneke van Gerwen kun je de natuur in stilte beleven en ervaren wat stilte jou kan geven. Met gerichte oefeningen maak je je hoofd leeg, kom je tot rust en keer je huiswaarts met hernieuwde energie.

Huishoudbeurs van 17 t/m 25 februari in Amsterdam

Ben jij wel eens op de Huishoudbeurs geweest? Nee? Dan is dit je kans! In de Rai in Amsterdam vind je meer dan 350 exposanten met een breed assortiment aan producten op het gebied van fashion & beauty, food & drinks, home sweet home, Happy and Healthy en family fun. Ook zijn er muzikale optredens en modeshows. Kortom: een dag om gezellig met vriendinnen heen te gaan en je te laten inspireren, verrassen en verwennen.

Veel plezier!

Vanessa Emmel

 

 


 

Ik ben Vanessa. Eigenaar van Healthclub OpenAir en bedenkster van deze website, Uit Liefde Voor Jezelf! Ik heb een passie voor sport en ook een passie voor het begeleiden van mensen naar hun doel. Ik word helemaal blij van het buiten sporten en van de energie die ik krijg van de sporters. Ook help ik mensen graag om bewust te worden van hoe zij leven en hoe zij zich zo gelukkig mogelijk kunnen voelen. Dit kan zijn door middel van voeding, lekker sporten of de leuke dingen die wij hier op Uit Liefde Voor Jezelf plaatsen. Wanneer mensen in hun kracht staan, dan stralen ze dit uit. Dat vind ik mooi om te zien!

Banner