Health

Oefening voor rompstabiliteit

We gaan vandaag een oefening voor onze rompstabiliteit doen. Je hebt geen ingewikkelde apparaten nodig om je rug te trainen. Met een fijn plekje op de grond en je eigen lichaamsgewicht kom je al een heel eind.

  • Kom plat op je buik liggen.
  • Houd je armen gebogen naast je hoofd. Je neus wijst naar beneden.
  • Breng je bovenlichaam omhoog. Hierdoor span je je rugspieren aan. Je bovenlichaam gaat weer naar beneden tot net boven de grond. Hier strek je je armen naar voren en weer terug naar de begin positie. Houd je voeten aan de grond. 

Op het filmpje zie je 1 setje van 10 herhalingen. Vandaag doen we 3 setjes.

Succes!

Ik ben Vanessa. Eigenaar van Healthclub OpenAir en bedenkster van deze website, Uit Liefde Voor Jezelf! Ik heb een passie voor sport en ook een passie voor het begeleiden van mensen naar hun doel. Ik word helemaal blij van het buiten sporten en van de energie die ik krijg van de sporters. Ook help ik mensen graag om bewust te worden van hoe zij leven en hoe zij zich zo gelukkig mogelijk kunnen voelen. Dit kan zijn door middel van voeding, lekker sporten of de leuke dingen die wij hier op Uit Liefde Voor Jezelf plaatsen. Wanneer mensen in hun kracht staan, dan stralen ze dit uit. Dat vind ik mooi om te zien!

Banner