Bananenpannenkoekjes
LunchOntbijtRecepten

Bananenpannenkoekjes

We maken vandaag bananenpannenkoekjes, ideaal voor als ontbijt, een lekkere weekend lunch of als tussendoortje.

Ingrediënten voor 2 personen

  • 3 eieren
  • 2 bananen
  • Geraspte kokos
  • Kokosolie

Bereiden

  1. Pureer of prak de bananen fijn.
  2. Doe de eieren bij het bananenmengsel.
  3. Klopt het los met de mixer.
  4. Strooi er wat geraspte kokos door.
  5. Doe wat kokosolie in de pan .
  6. Met een bolle lepel, schep je wat beslag in een koekenpan. Je krijgt kleine mini pannenkoekjes.
  7. Doe een deksel op de pan. Als de bovenkant droog is, draai je de pannenkoek voorzichtig om.
  8. Serveer de bananenpannenkoekjes met wat plakjes banaan en geraspte kokos.

Buiten sporten om zo dicht mogelijk bij de natuur te blijven en voedingsadviezen die  gebaseerd zijn op zoveel mogelijk onbewerkt voedsel. De natuur, het beste voor zowel lichaam als geest! Gezond Gouds wil mensen aan het bewegen krijgen en houden en daarmee bijdragen aan een vitaler, gezonder en gelukkiger leven. 

Banner