Health

Totale Body Workout

Totale Body Workout

We gaan vandaag een totale body workout doen. Met deze workout train je de voorkant van je benen, achterkant van je benen, je billen, je schouders, triceps en je romp. Wat je op het filmpje ziet is een oefening voor gevorderden. Als je de oefening wat lichter wilt maken plaats je je voeten op de grond i.p.v op een verhoging. Je voeten op een verhoging is best pittig.

  • We starten met 2 x een lunge linkerbeen voor.
  • Dan plaats je de handen op de grond en kom je in voorligsteun staan. Je leunt op handen en tenen.
  • Vervolgens lift je 4 x om en om je benen omhoog met een gestrekt been. Zorg ervoor dat je lichaam helemaal recht blijft.
  • Daarna breng je 4 x je benen om en om naar je tegenovergestelde elleboog.

In de workout van het filmpje hebben we ons linkerbeen voor in de lunge, natuurlijk doen we dezelfde ronde ook met ons rechterbeen voor in de lunge. Dan hebben we 1 setje volbracht. Probeer vandaag 3 setjes te doen.

Succes met je totale body workout!

Ik ben Vanessa. Eigenaar van Healthclub OpenAir en bedenkster van deze website, Uit Liefde Voor Jezelf! Ik heb een passie voor sport en ook een passie voor het begeleiden van mensen naar hun doel. Ik word helemaal blij van het buiten sporten en van de energie die ik krijg van de sporters. Ook help ik mensen graag om bewust te worden van hoe zij leven en hoe zij zich zo gelukkig mogelijk kunnen voelen. Dit kan zijn door middel van voeding, lekker sporten of de leuke dingen die wij hier op Uit Liefde Voor Jezelf plaatsen. Wanneer mensen in hun kracht staan, dan stralen ze dit uit. Dat vind ik mooi om te zien!

Banner