Health

Lunges en squats

Lunges en squats

Kom maar door met die oefening voor je benen en je billen!

Op het filmpje zie je lunges en squats. Met de lunges en squats train je de voorkant van je benen (quadriceps), achterkant van je benen (hamstrings), je billen (gluteus) en je romp (core).

De oefeningen doen we vanuit een sprong. Als je dat nog te pittig vindt kun je het ook zonder sprong doen. De squat doe je dan vanuit stand en bij de lunges stap je om en om naar voor uit en weer terug.

Setje:

  • 2 x een lunge
  • 2 x een squat
  • 2 x een lunge
  • 2 x een squat

Op het filmpje zie je 1 setje. We doen vandaag drie setjes! Veel plezier!

Ik ben Vanessa. Eigenaar van Healthclub OpenAir en bedenkster van deze website, Uit Liefde Voor Jezelf! Ik heb een passie voor sport en ook een passie voor het begeleiden van mensen naar hun doel. Ik word helemaal blij van het buiten sporten en van de energie die ik krijg van de sporters. Ook help ik mensen graag om bewust te worden van hoe zij leven en hoe zij zich zo gelukkig mogelijk kunnen voelen. Dit kan zijn door middel van voeding, lekker sporten of de leuke dingen die wij hier op Uit Liefde Voor Jezelf plaatsen. Wanneer mensen in hun kracht staan, dan stralen ze dit uit. Dat vind ik mooi om te zien!

Banner