Uitgelicht-Hodenpijl
BuitenlevenHotspots

Op Hodenpijl

Op Hodenpijl

Deze hotspot wil ik echt met jullie delen. Ik ben er nu 2 keer geweest, wat een fantastische plek is dit!

Als je aan komt rijden zie je direct de prachtige kerk. Bij het naar binnen lopen van de kerk voel je de rust. Ik kan je aanraden een moment voor jezelf te nemen en om je heen te kijken naar alle details. Het glas in lood, de groene gletsjersteen bij de ingang en als je omhoog kijkt is het net of je naar de hemel kijkt. Het plafond is in Italiaanse stijl geschilderd. Als je verder door de kerk loopt kom je in een meditatie/stilteruimte. Hier staat de bruine madonna. De bruine madonna staat symbool voor Moeder Aarde. Bij de bruine madonna kun je een kaarsje aansteken, dit heb ik ook gedaan.

Op-Hodenpijl3

De eerste keer dat ik op Hodenpijl kwam was voor een volle maan meditatie. Dit was een mooie avond. We verzamelden in het restaurant, vanaf daar gingen we naar een Yurt. Hier startten we met een meditatie, daarna gingen we naar buiten en beleefden we de energie van de volle maan.

De tweede keer ben ik gaan lunchen. Ik heb de Bietensalade met zachte geitenkaas & walnoten genomen. Wat je op je bord krijgt maken ze zelf op de buitenplaats en dat proef je. De smaak is zo fijn en puur. De bieten verbouwen ze op natuurlijke wijze en de kaas komt direct van de geit. Als je voor een stukje vlees gaat komt dit direct uit de stal. Ook zijn er kippen, deze zorgen voor de eieren.

Op-Hodenpijl

Een nachtje blijven slapen kan je hier ook. Er is een herberg waar je op een groene manier kan logeren. Er is namelijk geen radio, tv of pc. En de volgende ochtend krijg je van de gastvrouw een biologisch ontbijt. Voor de nacht inclusief ontbijt vragen ze een donatie.

Lieve mensen ik kan jullie zeker aanraden om hier een keer naar toe te gaan, wat een fijne locatie is dit.

Liefs, Vanes

Kijk voor meer informatie op www.ophodenpijl.nl

Ik ben Vanessa. Eigenaar van Healthclub OpenAir en bedenkster van deze website, Uit Liefde Voor Jezelf! Ik heb een passie voor sport en ook een passie voor het begeleiden van mensen naar hun doel. Ik word helemaal blij van het buiten sporten en van de energie die ik krijg van de sporters. Ook help ik mensen graag om bewust te worden van hoe zij leven en hoe zij zich zo gelukkig mogelijk kunnen voelen. Dit kan zijn door middel van voeding, lekker sporten of de leuke dingen die wij hier op Uit Liefde Voor Jezelf plaatsen. Wanneer mensen in hun kracht staan, dan stralen ze dit uit. Dat vind ik mooi om te zien!

Banner