Uitgelicht-Deborah-en-Charissa
Health

Een blog… en nu?

Een blog… en nu?

Deborah-en-Charissa

Toen Vanessa ons benaderde om mee te werken aan de website Uit Liefde Voor Jezelf, twijfelden we geen moment. Zij vroeg ons gezonde recepten te leveren en een blog te gaan schrijven.

Een blog schrijven, iets dat altijd al in onze gedachte aanwezig was, maar waar we nog nooit aan begonnen zijn. Voelt een beetje als een opstel voor school, maar dan vrijwillig. Back to the old days!

Wij zullen ons in ons eerste blog eerst even aan jullie voorstellen:

Charissa en Deborah, 2 zussen, 2 moeders van 2 kinderen, 2 banen en beiden hebben we 2 katten. We hebben allebei 1 man, dat dan weer wèl. Daarnaast zijn we samen een eigen bedrijf gestart, omdat we vonden dat we het nog niet druk genoeg hadden. Gezond Gouds zijn we gestart vanuit een visie dat wij mensen bewust willen maken van hun lifestyle en willen laten zien op welke manier dat op een leuke manier gezonder kan.

Door alle drukte in onze gezinnen, sociale leven en ons werk schiet tijd voor jezelf er regelmatig bij in. 1001 ballen die je omhoog moet zien te houden en dan er ook nog leuk, fris en fruitig er bijlopen. Tja, dat is dus lastig. Superblij zijn we dan ook met het initiatief Uit Liefde Voor Jezelf. Even niet nadenken over wat je je kinderen aan moet trekken; of de wasmachine nog aan staat; of je de ramen wel dicht hebt gedaan want misschien komt er wel een bui; of wanneer je in je agenda moet afspreken met die vriendin die je al veel te lang niet hebt gezien; of …. Nou goed, je herkent het vast wel.

Uit Liefde Voor Jezelf, goed zorgen voor jezelf, jezelf even helemaal kunnen afzonderen en bezig zijn met jezelf. Want daar zijn wij vaak niet zo erg goed in. Nederland is toch een land van: ‘doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg!’ Maar hoe zit het dan met jezelf kunnen zijn, jezelf kunnen vinden en ontplooien?

Ook wij hebben een zoektocht gehad in de loop der jaren naar hetgeen wat echt goed bij je past.

Deborah had never nooit niet na de PABO kunnen denken dat zij voedingsadviezen zou gaan geven als gediplomeerd gewichtsconsulent aan (top)sporters en mensen die willen afvallen, of dat zij gezonde maaltijdkratten zou gaan opzetten vanuit Gezond Gouds.

Of dat Charissa bij de KMA begonnen als vlieger, via de PABO, nu full time (Personal) Trainer is, waarbij het ledenaantal bij HCOA alleen maar aan het groeien is.

Op 14 jarige leeftijd een beslissing maken voor de rest van je leven is ook erg ingewikkeld. Wij zijn benieuwd wie van jullie geworden is waar hij/zij vroeger op school voor heeft geleerd.

Wij willen graag weten: wat is jouw PASSIE?

Buiten sporten om zo dicht mogelijk bij de natuur te blijven en voedingsadviezen die  gebaseerd zijn op zoveel mogelijk onbewerkt voedsel. De natuur, het beste voor zowel lichaam als geest! Gezond Gouds wil mensen aan het bewegen krijgen en houden en daarmee bijdragen aan een vitaler, gezonder en gelukkiger leven. 

Banner