Health

Full body workout

Het is maandag en dat betekent dat we weer wat leuke oefeningen voor jullie hebben klaargezet. Deze week wederom een full body workout die je gegarandeerd een flinke boost zal geven. Geniet ervan!

Voor alle oefeningen geldt dat we 20 herhalingen doen. In totaal doen we 5 rondes.

  • Step ups
  • Push up t-twist
  • Squat jump met hold 2 sec
  • Dips

Step ups:

Je stapt op een bankje en je trekt 1 knie omhoog. Je wisselt steeds van been. Goed voor de billen en bovenbeenspieren.

Push up met een t-twist:

Je staat op je handen en je voeten in een plank. Je laat je in een rechte lijn tot vlak boven de grond zakken en komt weer omhoog. Dan draai je in een side plank en weer terug. Goed voor je armen en de core stability.

Squat jump met een hold:

Je zakt door je knieën en springt naar voren en omhoog. Je eindigt weer in een squat en houdt dit 2 sec vast alvorens de volgende sprong te maken. Mooie plyometrische oefening

Dips:

Je gaat zitten op een bankje en je handen wijzen naar voren. Je laat je billen langs het bankje zakken en je ellebogen gaan naar achteren. Is een oefening voor de triceps.

 

Ik ben Vanessa. Eigenaar van Healthclub OpenAir en bedenkster van deze website, Uit Liefde Voor Jezelf! Ik heb een passie voor sport en ook een passie voor het begeleiden van mensen naar hun doel. Ik word helemaal blij van het buiten sporten en van de energie die ik krijg van de sporters. Ook help ik mensen graag om bewust te worden van hoe zij leven en hoe zij zich zo gelukkig mogelijk kunnen voelen. Dit kan zijn door middel van voeding, lekker sporten of de leuke dingen die wij hier op Uit Liefde Voor Jezelf plaatsen. Wanneer mensen in hun kracht staan, dan stralen ze dit uit. Dat vind ik mooi om te zien!

Banner