Najaarstrends
Fashion

De nieuwe najaarstrends

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

As we speak zit ik heerlijk in de zon aan t strand m’n blog te schrijven.. Het is bijna half september en toch is het nog 24 graden. Einde van de zomer? No way! Het is nog volop genieten met wederom temperaturen van 29(!!) graden in het vooruitzicht.

Toch zit ik al volop met m’n hoofd in het najaar. De winkel hangt vol met de nieuwe najaarscollectie en wat het is weer leuk! Als fashion lover en ondernemer begint dit gevoel voor mij al in juli. Als de mussen van het dak vallen, komen de eerste collecties binnen en zwijmel ik weg bij nieuwe winteroutfits inclusief grote sjalen en mutsen.

De nieuwe najaarstrends

Wat worden de nieuwe najaarstrends? Alles mag en kan! Denk aan dierenprints (vooral in applicaties), army/camouflage, luxe sportswear, navylook, het mannenpak, fluweel, sparkle & shine, ruitjes en qua kleur is roestbruin nieuw aan het front. De roklengte is tot op of net onder de knie en vooral klokkend. Jurkjes zijn strak van rekbare stoffen waardoor het zeer comfortabel draagt.

De accessoires zijn net zo belangrijk als de outfit zelf. Denk aan chokers, granny glasses en statement bags. De overknee boots zijn ook niet meer weg te denken uit het straatbeeld en geweldig te combineren met een jurkje of skinny jeans met een grove trui of vest. Als je voor comfort gaat in combinatie met de luxe sportswear look blijft de sneaker favoriet. Echter de loafer neemt dit seizoen ook een belangrijke plek in onder een stoer mannenpak of jurkje.

[/vc_column_text][vc_images_carousel images=”4436,4435,4434,4433,4432,4430,4429,4427,4426,4425,4424,4423,4421,4420,4419,4418,4417,4416″ img_size=”full” speed=”3000″ slides_per_view=”2″ autoplay=”yes” wrap=”yes”][vc_column_text]Genoeg nieuws onder de zon dit seizoen. Ik hoop dat jullie net zo excited zijn als ik om uit te vinden wat jouw statement look wordt dit seizoen! Fashion is Fun en zo moet je er ook naar kijken. Ik denk dat ik voor ruitjes ga met een stoer leren broekje, een goed mannenpak en tuttige jurkjes met overknee boots of loafers. Natuurlijk gecombineerd met een choker en statement bag. Welke items ga jij in ieder geval aanschaffen?

Have Fun![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Ik ben Angelien van der Lans, 37 jaar, moeder, ondernemer, levensgenieter, mode-, wijn-, reis- en sportfreak.. Drukbezet maar altijd in control! Hoe ik dat doe? Goed plannen en (bijna) alles doen met passie! Dan krijg je energie in plaats van dat het je energie kost.. Dat is de uitdaging!

Banner