Fashion Night
Fashion

Fashion Night en een veranderende wereld

Vorige maand riep ik nog Spring is Coming en nu is het dan zo ver: Spring has arrived, thank God! Dat betekent ijsjes eten en voor het eerst met blote voeten in het zand. Ook merken we de komst van de lente duidelijk in de winkel. Jurkjes vliegen over de toonbank en er is zelfs vraag naar shorts en mouwloze t-shirts. De spring spirit zit er goed in!

Veranderende wereld

En dat is mooi want we waren wel toe aan een beetje positiviteit na de roerige verkiezingsstrijd (met wat mij betreft een geweldige overwinning voor Rutte, want ik blijf een VVD’er vanuit m’n roots), conflict met Erdogan (wat een gek) en een gewelddadige actie in Londen waar weer onschuldige burgers zijn omgekomen. Het blijft de gemoederen bezig houden. De extra controles op Schiphol waar we mee te maken hadden op onze heenvlucht, zetten mij toch aan het denken. Het was in ieder geval een grote opluchting toen we veilig voet hadden gezet op de eindbestemming.

Grote schok

Genoten hebben we van onze vakantie, waar helaas bruut een einde aan kwam door het plotseling overlijden van m’n allerliefste tante door zelfdoding. Totaal onverwachts. Naar mijn mening is de oorzaak het falen van het medische systeem in Nederland. Kapot was ik ervan en nog steeds. Het leven gaat door maar zoiets galmt op veel momenten door in je gedachten. Met fashion heeft dit niets te maken, maar wel met mijn kijk op het leven.

Ik wil nòg meer genieten en nog meer plezier maken. Al is het alleen maar om haar boven te laten zien hoe mooi het leven wel kan zijn. Met mensen die van je houden en kansen die op je pad komen. Gelukkig ben ik van nature een optimist en kan ik me niets voorstellen bij een depressie, maar het wordt inmiddels genoemd als volksziekte nummer 1. Ik hoop dat voor veel anderen die aan deze ziekte lijden, adequate hulp wèl op tijd komt, zodat er een hoop leed bespaard kan blijven.

Fashion Night

De afgelopen weken waren fashionwise erg druk met de inkoop voor het volgende seizoen, ik zit alweer vol met mijn neus in de nieuwe najaarscollecties (de kleur groen wordt het helemaal!) en ik organiseerde mijn eigen fashion night op 8 maart. Dat was een groot succes met een geweldige modeshow, leuke stands, loterij en drinks & bites. In samenwerking met de leukste horecagelegenheid van het Westland, Plein 1959.

Bekijk hieronder een impressie van de Fashion Night:

Genieten!

Met nog vier weken voor de boeg tot mijn uitgerekende datum en nog een hoop werkdagen en afspraken te gaan, probeer ik vooral mijn energie te doseren. Als zelfstandig ondernemer ga je eigenlijk niet met zwangerschapsverlof, maar ik probeer het wel wat rustiger aan te doen. Volgende maand ben ik waarschijnlijk al lekker aan het genieten van m’n kersverse baby dus horen jullie mij even niet op Uit Liefde Voor Jezelf. Ik ga volop genieten van m’n gezin waar ik enorm veel zin in heb en heel erg naar uitkijk!

Geniet van de mooie dagen in april en mei.. ik vind het de mooiste tijd van het jaar met de temperatuur die stijgt, alles weer in bloei komt en mensen in een positieve vibe zitten. Het leven is mooi en dat moeten we vieren.

Liefs,

Angelien

Logo Charme Mode

Ik ben Angelien van der Lans, 37 jaar, moeder, ondernemer, levensgenieter, mode-, wijn-, reis- en sportfreak.. Drukbezet maar altijd in control! Hoe ik dat doe? Goed plannen en (bijna) alles doen met passie! Dan krijg je energie in plaats van dat het je energie kost.. Dat is de uitdaging!

Banner