Uitgelicht-Eetkalender
Giveaways

Win! We geven 2x de Eetkalender 2016 cadeau 

Nooit meer stress om het avondeten in 2016, hoe fijn zou dat zijn? Met de Eetkalender 2016 is dat ‘probleem’ opgelost! Hierin vind je 52 weekkalenders met voldoende ruimte om alle afspraken en verjaardagen op te schrijven voor de hele week.

Weekkalender

Iedere week hebben we een menu opgenomen met makkelijke recepten voor doordeweeks. We variëren daarbij met vegetarisch, vis, vlees en gevogelte en de gerechten zijn geschikt voor het hele gezin. Op de achterkant staan de recepten en vind je ook een boodschappenlijstje voor die week. In totaal staan er 260 recepten in de kalender. Weg avondeten-stress! We besteden ook aandacht aan seizoensproducten. Zo vind je iedere maand een overzicht van de groenten, fruit en andere producten van Hollandse bodem.

Weekkalender

De kalender is in eigen beheer door Francesca Kookt uitgebracht en kun je voor € 19,95 (excl. verzendkosten) bestellen via deze pagina. Maar omdat ik ook voor Uit Liefde voor Jezelf maandelijks schrijf, vond ik het leuk om er 2 aan jullie cadeau te geven!

Wat moet je doen

Meedoen is heel simpel, laat een reactie achter onderaan deze blog en vertel me waarom jij graag een kalender voor jezelf of voor een ander zou willen winnen. Ik kies de 2 leukste reacties uit en die winnen een eigen exemplaar.

>> De actie loopt van 15-12-2015 t/m 22-12-2015. <<

Heel veel succes!

Francesca geniet van echt eten en schrijft daar dagelijks over op Francesca Kookt. Foto: © Wendy van Bree Fotografie.

This article has 27 comments

 1. Esther van der Hoeven

  Ik wil hem heel graag voor mijn gezin winnen. Mijn man is allang fan van jouw gerechten. Sinds een paar maandjes ben ik ook om en kook ik steeds meer met jouw recepten. Mijn 3 dochtertjes vinden het allemaal heerlijk. Gisteravond voor onze Diner with Friends de toast met gerookte eendenborst en uienchutney gemaakt. Heerlijk!!!!! Uiteraard jouw recept gedeeld met onze vrienden. Met deze kalender hoop ik nog meer mensen komend jaar blij te kunnen maken met een etentje met jouw gerechten en mijn gezin ook doordeweeks te kunnen voorzien met lekker eten.

 2. Ymke

  Voor mijn lieve mama, omdat ze dol is op koken en Fransesca trouw volgt én omdat ze gewoon de liefste is

 3. Antoinet

  Ideeën zijn altijd welkom. Ik heb een paar weken een groentebox gehad, maar die dwang is me te groot. Per se spinazie eten omdat het anders ligt te rotten in de groentela. Zonde. Maar met jouw kalender kan ik best sjoemelen en iets een paar dagen eerder of later maken.
  Kortom: graag die prachtige kalender.

 4. linda van den elshout

  Zou super graag die kalender winnen. Mijn man kookt altijd en ook heel erg goed maar ik heb beloofd wat vaker weer te gaan koken. Dus ik kan wel wat inspiratie gebruiken.

 5. Dorien

  Omdat ik echt te vaak geen inspiratie heb en verzucht ‘wat moet ik nu weer koken’? (geen handige vraag met een kind van 6 en 4 jaar in huis ;-)…) En we a.s. jaar gaan verbouwen en verhuizen… dus weinig tijd voor uitgebreide zoeksessies naar recepten enzo. Deze kalender van Francesca staat dus hoog boven aan mijn kerstverlanglijst! Ik wil ‘m supergraag winnen :-)!

 6. Chantal Schutter

  Graag zou ik de kalender winnen! Dan kan ik Hello Fresh opzeggen 🙂

 7. Jeanet van blijderveen

  Zelf heb ik de mooie kalender al, maar wil heel graag winnen voor mijn zussen………de ene houd van koken en mijn andere zus bakt er helemaal niks van?

 8. Vivienne Groot

  Zou heel graag deze kalender winnen. Heerlijk toch om elke dag zonder stress te koken en het hele gezin geniet mee. Ben fan van Francesca geworden door mijn dochters. Nu zelf ervaren.

 9. anita

  Ik zou heel graag zo’n kalender willen om nog meer leuke ideetjes op tedoen.

 10. Wendy

  Ik heb er 4 besteld om cadeau te geven, maar ik vind hem zo mooi en inspirerend dat ik zelf ook wel een exemplaar wil.

 11. Desiree

  Ik probeer zelf al vaak een weekmenu op te stellen waarbij ik varieer tussen pasta, rijst en aardappelen en veel groente. De restjes gebruik ik vaak de volgende dag als lunch.
  Maar ik val hierbij toch vaak terug op dezelfde gerechten. Ik zou heel graag een eetkalender willen winnen. Ik volg Francesca Kookt al op diverse media en haar enthousiasme is erg aanstekelijk. Met de eetkalender hoop ik een hoop nieuwe ideeën voor in de keuken op te doen.

 12. Mirjam

  Ik zou deze kalender graag voor ons gezin willen winnen. Dan kan ik zo af en toe de kinderen inplannen om te koken, zodat ze dat gaan leren voor als ze op zichzelf gaan wonen. En het lijkt mij zalig als er af en toe voor mij gekookt wordt, ofschoon koken mijn hobby is.

 13. Manon

  Hoi Francesca,

  Ik zou deze kalender heel graag winnen om cadeau te doen aan mijn schoonzus. Zij en haar man hebben 3 kinderen en beide een drukke baan. Ze vind koken erg leuk, maar kist vaak de inspiratie voor doordeweekse recepten die makkelijk zijn. Daarom zou deze kalender haar heel erg blij maken.

 14. Renate

  Ook ik zou deze kalender heel graag willen winnen! Samen met mijn vriendin studeer ik voeding en diëtetiek. Wij zijn erg bezig met gezond eten maar soms is het wel moeilijk om zelf recepten te vinden die ook nog eens erg lekker zijn. Met jou site hebben we al veel inspiratie opgedaan maar deze kalender lijkt ons al helemaal handig en hoeven we nooit meer na te denken over wat we vandaag nou weer eens zullen eten!

 15. Mirle

  Ik zou deze eetkalender heel graag willen winnen. Ik woon net samen met een vriendin op kamers. We vinden het leuk om te koken zonder pakjes en zakjes, maar vinden het lastig om hier leuke en lekkere recepten voor te vinden. Daarom lijkt het ons leuk om deze kalender te winnen, zodat alle recepten makkelijk te vinden zijn en we genoeg inspiratie hebben om aan de slag te kunnen gaan!

 16. hanneke de wit

  Elke week snuffel ik Door je site op zoek naar een lekker recept. En met succes! !!! Soms kan ik bijna niet kiezen 🙂 ! Mijn dochter van 11 kookt graag samen met mij. Daarna smullen we met het hele gezin van het eten.
  Met een eetkalender inclusief boodschappenbriefjes kunnen we nog veel meer lekkere dingen koken.
  Dus wij zijn voor mijn dochter en ik!!!!

 17. Janine

  Lijkt me heerlijk om zo’n kalender in de keuken te hebben en daar inspiratie uit te halen.
  Ik hou van koken, maar soms weet je gewoon niet wat je vanavond nou weer moet eten.
  Dus ik doe graag mee!

 18. Ingrid

  Heel graag,
  Wij zijn met z’n drietjes iedere dag bezig met gezonde voeding, ook mijn dochter is al een beetje aangestoken met het virus.
  Omdat mijn partner (40 jaar oud!) 1 september jongstleden een hartinfarct heeft gehad is het des te belangrijker goed met gezonde voeding bezig te zijn. Dus ja erg graag!

 19. Marion Cornelisse

  Ben een grote fan van je. Nu ik net 62 ben geworden en mijn man bijna 65 is, wordt het tijd voor een piepklein stapje terug in ons tempo en meer tijd te nemen voor koken, dat is zo heerlijk ontspannend. Vandaar dat ik het heel leuk zou vinden om je kalender te winnen. Succes met je kookpassie.

 20. Lieneke

  Goede graag,waarom??
  Ik ben dol op, en verzamelaar van kookboeken en kalenders.
  Mijn fantasie in koken, wordt wat minder met de loop der jaren.
  Daarom ben ik zo blij met de recepten op Facebook .
  Hopelijk is dit motivatie genoeg om zo’n mooie kalender te mogen ontvangen.

 21. Gerda

  Zou hem heel graag voor mezelf willen hebben. Sinds kort heb ik je website ontdekt en ik wil heel graag meer van je lezen. Ik vind je gewoon heel goed. Als ik hem win ga ik er zeker goed gebruik van maken.

 22. Birgit de Bruijn

  In mei 2016 verwachten wij ons tweede kindje. Dat gaat natuurlijk een stuk drukker worden maar omdat wij toch gezond en gevarieerd willen eten lijkt mij de eetkalender ideaal! Scheelt al zoveel tijd als je uit zoveel gerechten kan kiezen elke week weer!

 23. Anouk

  Eind 2015 word ik voor de 1e keer mama. Voor 2016 wens ik graag een goede start met mijn gezin te maken door onder het genot van een gezonde maaltijd uit de kalender van Francesca Kookt, samen als gezin tijdens het eten te ontstressen de tijd nemen voor elkaar en de dag door te nemen 🙂 ik word nu al blij met deze gedachten in het vooruitzicht :))
  Hartelijke groet en liefs, Anouk

 24. Petra

  Ooooo dat zou leuk zijn. Ik probeer genoeg om m’n stress te verminderen maar alle beetjes hulp zoals deze kookkalender grijp ik graag aan. Daarom nu ff snel snel reageren, kids school, keuken opruimen, massage, lunch maken, kids uit school, kids manege, kids naar huis, nog even werken, naar huis eten, opruimen, kids in bed, ennuh wat moet ik tussendoor nog voor eten maken? Helppppp

 25. Mandy

  Omdat ik anders wil gaan eten , maar ik vind elke dag verzinnen zo moeilijk . En ik ben een hele moeilijke eter . Graag ook nieuwe levensstijl om mijn beter te voelen ! Liefs Mandy ??

 26. Lorain Khoenkhoen

  Omdat ik weer structuur moet vinden. Vanaf februari de baby erbij en dan lijkt het mij wel makkelijk dat ik niet hoef na te denken over wat we eten. En jouw recepten zijn ook nog erg gezond dus ook weer goed voor de kilo’s die eraf moeten. In combinatie met sporten bij Vanessa moet dat wel gaan lukken denk ik! Dus ja, ik zou die kalender wel heel graag willen winnen. Gr. Lorain

 27. Tessa molenaar

  Jaaaa, die wil ik wel graag winnen.
  Ben altijd een vreselijk slechte eter geweest. Vond weinig dingen lekker en nieuwe dingen proeven deed ik echt niet. Maar na ‘Feel good, eat healthy for 21 days’ en de ‘After summer Detox’ ben ik qua eten toch wel een heel anders mens. Ik eet dingen die ik vroeger nooit gegeten zou hebben en ook het proeven is geen probleem. Inmiddels heb ik een eigen eetschema voor 6 weken voor ons gezinnetje gemaakt. Maar ben nog steeds op zoek en benieuwd naar andere ideetjes.
  Hoop ik alleen niet dat manlief de kalender al heeft gekocht als kerstkado…..hihi

Comments are now closed.
Banner