Feestweek en Fashion
Fashion

Feestweek en Fashion

De vakantietijd is officiëel begonnen! En die mag ik kickstarten vanaf een zonovergoten Ibiza. Gezellig een weekje met een vriendin en haar dochter en mijn dochter de relaxte vibe opsnuiven en weer helemaal tot rust komen. Had ik wel even nodig na een hectische week in de winkel.

Feestweek in het Westland

De jaarlijkse Feestweek in ‘s-Gravenzande met ouderwets gezellige braderie stond voor ons op het programma van 6-9 juli. Lange dagen werken, van 09:00-21:00 en de nodige voorbereidingen qua inkoop en marketing die week slokten al m’n energie op. Dan is er natuurlijk nog altijd de ‘beruchte vrijdagavond’ – de avond dat echt íedereen nog even een drankje gaat doen. Sommige mensen doen dit 3 dagen lang, maar dat trek ik niet meer met m’n moordende werkschema erbij!

De Feestweek in het Westland is eigenlijk te vergelijken met carnaval in Brabant. Iedereen gooit zich een paar dagen legaal vol (we kijken er met z’n allen ook enorm naar uit), wat gepaard gaat met een hoop gezelligheid. Voor mij zijn dit commercieel gezien super belangrijke dagen dus ik moet m’n hoofd erbij houden en me vooral focussen op het maximale resultaat. Het weer zat gelukkig mee, niet te warm, met een zonnetje erbij. De perfecte ‘braderie’ omstandigheden. Geluk moet je soms hebben in je leven! Al met al een zeer geslaagd evenement, mede dankzij mijn geweldige personeel dat tijdens de Feestweek ook net zo hard meedraait als ikzelf. Trots!

Modetrends

Doordat mijn vakantie direct de dag na de Feestweek gepland stond, kon ik dit seizoen niet naar de Modefabriek waar alle merken hun nieuwe voorjaarscollecties 2017 presenteerden. Jammer, want daar word ik als fashion-professional altijd wel heel blij van. Maar natuurlijk hebben we wel een klein trendreport kunnen lezen over de meest belangrijke trends voor volgend voorjaar/zomerseizoen.

Feestweek en Fashion

Ecru/Eerlijk/Helder/Natural: Van hele heldere tinten Ecru tot meer roomwit en chalk.

Feestweek en Fashion

Jeans/Indigo: Jeans is hotter dan ooit. Spijkerbroeken, jurkjes, jumpsuits.. Boyfriend, flared, tapered, skinny.. We zien het allemaal! Opvallend is dat de kleur weer teruggaat naar het echte indigo zonder al teveel dirty spots of gaten.

Feestweek en Fashion

Pastels, licht vergrijsd en vintage wassingen. Zacht en vrouwelijk maar toch stoer door de wassingen. Een trend die we eigenlijk vorig jaar ook al zagen maar nog steeds doorzet.

Dé trend voor dit zomerseizoen, iets dat je ook veel terugziet op de stranden van Ibiza, is tops en jurkjes met blote schouders. Maakt niet uit hoe, als de schouder maar blootligt deze zomer!

Ik wens iedereen vooral een hele ontspannen en fashionable zomer met veel zon en gezelligheid! Welke kledingstukken gaan er ábsoluut mee in jouw koffer?

Ik ben Angelien van der Lans, 37 jaar, moeder, ondernemer, levensgenieter, mode-, wijn-, reis- en sportfreak.. Drukbezet maar altijd in control! Hoe ik dat doe? Goed plannen en (bijna) alles doen met passie! Dan krijg je energie in plaats van dat het je energie kost.. Dat is de uitdaging!

Banner