Uitgelicht-Kersttrui
Fashion

Foute Kersttruiendag 2017

Kerstliedjes op de radio, winkels en steden zijn versierd en de kerstborrels vliegen je om de oren. December is in volle gang. De hoogste tijd dus om ons voor te bereiden op Foute Kersttruiendag en snel de foutste en lelijkste kersttrui te scoren.

Je hoeft het dragen van jouw foute kersttrui natuurlijk helemaal niet te beperken tot maar één dag. Stel je eens voor: een keer niet in je net iets te strakke glitterjurkje met hakken naar het kerstdiner, maar gewoon lekker in je foute kersttrui! Hij zit lekker warm, is super comfortabel en het motto is: hoe fouter en lelijker des te beter!

Foute Kersttrui

De foute kersttrui is een traditie die is overgewaaid uit de VS en de UK. Daar worden zelfs echte ‘Ugly Christmas Sweater Parties’ georganiseerd. De foute kersttrui is inmiddels ook bij ons niet meer weg te denken. Afgelopen jaren werden er in Nederland zelfs bij heel veel bedrijven kerstborrels georganiseerd met als dresscode de foute kersttrui.

Webshops haken graag in op de foute kersttruien trend. Het aanbod is enorm. Er zijn eindeloos veel modellen van net zoveel verschillende merken. Je hoeft er gelukkig niet veel geld aan uit te geven, je hebt al een foute kersttrui vanaf €20,-.

De populairste prints zijn die met kerstbomen, kerstmannen, rendieren en sneeuwpoppen. Voor jullie heb ik – ter inspiratie –  alvast wat foute kersttruien op een rijtje gezet. Je vindt ze in diverse webshops.

Foute Kersttruiendag 2017

Op 15 december is het weer Foute Kersttruiendag! Op deze dag dragen duizenden Nederlanders een foute kersttrui en zamelt stichting Save the Children Nederland geld in voor kinderen in oorlogsgebieden en vluchtelingenkampen. Doe jij ook mee? Zo ja, maak een foto en deel je trui op Instagram met de hashtag #foutekertstruiendag en #uitliefdevoorjezelf.

Ik kijk uit naar jouw foto!

Vanessa Emmel

 

Kersttrui-6

 

Ik ben Vanessa. Eigenaar van Healthclub OpenAir en bedenkster van deze website, Uit Liefde Voor Jezelf! Ik heb een passie voor sport en ook een passie voor het begeleiden van mensen naar hun doel. Ik word helemaal blij van het buiten sporten en van de energie die ik krijg van de sporters. Ook help ik mensen graag om bewust te worden van hoe zij leven en hoe zij zich zo gelukkig mogelijk kunnen voelen. Dit kan zijn door middel van voeding, lekker sporten of de leuke dingen die wij hier op Uit Liefde Voor Jezelf plaatsen. Wanneer mensen in hun kracht staan, dan stralen ze dit uit. Dat vind ik mooi om te zien!

Banner