Lentemaan
Bewustwording

Volle Lentemaan op 31 maart

Op 31 maart is het volle maan. Dit is de volle Lentemaan. Misschien kun je je nog herinneren van januari dat een tweede volle maan in dezelfde maand een Blauwe Maan wordt genoemd. Het thema dat bij deze volle maan hoort, is bescherming.

Bescherming

Tijdens de volle Sneeuwmaan heb je gekozen welke plannen je wilt laten ontkiemen. Deze zaadjes (jouw plannen) zijn nu nog zeer kwetsbaar en hebben bescherming nodig. Het is goed om heel zorgvuldig te zijn. De kans bestaat dat je plannen verstoord raken of niet uit te voeren blijken.

Geef dat wat je tot bloei wilt laten komen, extra aandacht en bescherming. Als zoiets je aanspreekt kun je dat doen door een ritueel zoals bijvoorbeeld het maken van een beschermzakje. Schrijf jouw plannen op briefjes, doe dit in een zakje en stop er brandnetel bij. Gebruik de sterke energie van de volle maan om jouw dromen en ambities extra kracht te geven.

Lente

Het is lente, het leven komt weer op gang. Deze tijd nodigt je uit om naar buiten te gaan. Geniet van het warmere weer en zie hoe de natuur ontwaakt.Realiseer je dat jouw plannen, net als de natuur, tot ontkieming kunnen komen in deze periode.

Lentemaan

Het is volle maan op 31 maart om 14:37:47

Vollemaanwandelingen

Tip! Wist je dat Staatsbosbeheer vollemaanwandelingen organiseert? Kijk hier voor de diverse wandelingen tijdens de volle Lentemaan op 31 maart en meld je aan als dat je leuk lijkt.


 

Ik ben Marit. Ik ben een creatieve, vrije geest met een liefde voor communicatie: geschreven, gesproken, digitaal, op papier en vooral ook 'live'.

Banner