Lente vieren
Lifestyle

De lente vieren in april

Het is lente en dat moet gevierd worden. Ik heb voor de komende maand allerlei leuke uitstapjes opgezocht die de lente vieren wel heel leuk maken. Van Big Bands naar wandelingen, trouwen en bier. Veel plezier!

Mallejanfestival op 2 april in Amersfoort

Mallejanfestival is een theaterwandeling door Amersfoort. Tijdens de wandeling kun je genieten op negen podia die verspreid zijn in de binnenstad van optredens van verschillende artiesten uit de Nederlandse kleinkunst. Het festival sluit af met een Grote Finale in Flint theater, met alle festivalartiesten.

Big Band Festival op 2 april in Goor

Op tweede paasdag vindt het Big Band Festival in Goor plaats. Drie jeugdbigbands en veel verrassende muzikale acts in het centrum treden op met verschillende muziekstijlen. Voor de jeugd is de “Blue Note Square” een belevenis met spectaculaire sport- en spelactiviteiten.

Trouwbeurs ’t Groene Hart op 7 april in Bergschenhoek

Ben jij ten huwelijk gevraagd en ga jij binnenkort trouwen? Kom dan inspiratie opdoen op de tweede editie van Trouwbeurs ’t Groene Hart. Op dit event staan 25 specialisten die jullie alle advies kunnen geven om van jullie dag de mooiste dag te maken.

Hop On Hop Off Festival van 6 t/m 8 april in Breda

In het tweede weekend van april vindt in de Kunstijsbaan van Breda het Hop On Hop Off Festival plaats. Dit is een groot overdekt speciaalbier en foodtruck festival. Er staan vijftig brouwerijen met meer dan 300 bijzondere bieren, foodtrucks, demonstraties, masterclasses en entertainment. Aan de kinderen is ook gedacht. Zij kunnen kleuren, knutselen, springen op een springkussen en geschminkt worden.

Bierfestival van 11t/m 14 april in Groningen

Ben jij gek op bier? Dan is het Bierfestival in de Martinikerk in Groningen echt iets voor jou. Het festival wordt al voor de achtste keer georganiseerd. De Brouwers en vertegenwoordigers staan zelf achter de verschillende stands om al hun kennis over de producten met jou te delen. Zij presenteren nationale en internationale tapbieren en bieren op fles. Tijdens dit event heb jij de kans om masterclasses van internationaal bekende biergoeroes bij te wonen.

Lentebierwandeling op 22 april in Leiden

We blijven nog even bij het bier, want op zaterdag 22 april kun je een Lentebierwandeling in Leiden maken. Met de wandeling ga je langs cafés die allemaal een ander Lentebier op tap hebben. Bij alle cafés tref je lekkere hapjes en gezellige muziek. De combinatie van bier en eten staat centraal tijdens deze wandeling. De bieren die geschonken worden tijdens de wandeling zijn afkomstig van kleine Nederlandse brouwerijen en geven een goed beeld van de zich steeds ontwikkelende Nederlandse biermarkt.

SilverDome Foodtruck Festival van 20 t/m 22 april in Zoetermeer

Van 20 t/m 22 april wordt het Silverdome terrein in Zoetermeer omgetoverd tot een festivalterrein. Met ruim 40 foodtrucks kun je verschillende gerechten proberen. Draaien er heel het weekend DJ’s en vinden er live-optredens van diverse bands plaats. Naast de muziek en al het eten zijn er kramen waar je leuke en hippe spulletjes kunt kopen. Voor de kids is er een kidsclub met springkussen.

Wereld Tai Chi Dag op 28 april in Zwolle

Het beoefenen van Tai Chi veroorzaakt een energiek en lang gelukkig leven. Wil jij dit ook? Doen dan mee met de Wereld Tai Chi Dag. Dit is een gratis evenement waar iedereen wordt gemotiveerd en gestimuleerd om te (blijven) bewegen. Er worden ongeveer 20 workshops en kennismakingslessen aangeboden vanuit de rijkdom die Tai Chi en Chi Kung ons te bieden heeft. 

Tulp Festival Amsterdam van 1 april t/m 30 april

Hou je van bloemen? Kom dan naar het Tulp Festival in Amsterdam. In de maand april staan er wel zo’n 850.000 tulpen in bloei. Je kunt in parken en pleinen, lanen en grachten, tuinen en perken in de stadsdelen Noord, Zuid, Oost en Centrum, bij vele musea en een aantal hotels genieten van de tulpen. Met de Festival Gids kun je een eigen route bepalen, op deze manier kun je alle tulpen zien.

Ik ben Vanessa. Eigenaar van Healthclub OpenAir en bedenkster van deze website, Uit Liefde Voor Jezelf! Ik heb een passie voor sport en ook een passie voor het begeleiden van mensen naar hun doel. Ik word helemaal blij van het buiten sporten en van de energie die ik krijg van de sporters. Ook help ik mensen graag om bewust te worden van hoe zij leven en hoe zij zich zo gelukkig mogelijk kunnen voelen. Dit kan zijn door middel van voeding, lekker sporten of de leuke dingen die wij hier op Uit Liefde Voor Jezelf plaatsen. Wanneer mensen in hun kracht staan, dan stralen ze dit uit. Dat vind ik mooi om te zien!

Banner