Rug cleansing
Beauty

Verwen jezelf met een rug cleansing treatment

We hebben sinds kort een rug cleansing treatment toegevoegd aan onze behandelingen en dit is nu al een succes! Regelmatig werd er naar zo’n soort behandeling gevraagd en wij dachten waarom ook niet! De huid op de rug is dikker dan de huid van je gezicht, maar dit betekent niet dat er geen aandacht aan besteed mag worden.

Een weldaad voor je rug

Velen kennen het probleem wel, je voelt iets kriebelen, irriteren op je rug, maar niemand die het voor je weg kan halen. Daarbij speelt schaamte misschien ook een rol: je wilt liever geen puistjes of blackheads op je rug, zeker niet in de zomer. Goed nieuws, je kunt sinds kort ook bij ons terecht voor een rug cleansing, plus een beetje ontspanning.

We beginnen met een lekkere scrub, altijd goed en het bruinen van de rug gaat dan ook sneller in de zon. Onzuiverheden worden verwijderd en je kunt kiezen voor ons nieuwe product: de “Matcha” pakking. Over Matcha had ik al het een en ander geschreven in mijn andere blogs, namelijk hier, hier en hier.

Matcha zorgt voor een betere weerstand van de huid en bevat ontzettend veel antioxidanten. Het zorgt tevens voor een sneller huidherstel en zorgt ervoor dat je huid voor langere tijd rustig blijft. We sluiten de behandeling af met de Super Foodies body butter, een heerlijke volle cream die de huid verzorgt, hydrateert en verzacht.

Rug cleansing

Invloeden op onze huid

Waarom kun je last hebben van een onrustige huid op de rug? Vaak heeft dit te maken met hormonen (denk aan zwangerschap) of stress. Helaas kunnen wij hier weinig aan doen. Wat wij wèl kunnen doen is de huid voor je reinigen en kalmeren, zodat het minder irriteert en rustiger oogt. Als tip geef ik altijd mee: probeer niet te krabben, zo kunnen er littekens ontstaan en doordat je vaak toch met je nagels krabt infecteer je de huid eromheen.

Naast hormoonschommelingen en stress, kan verkeerd wasmiddel/wasverzachter of het materiaal van je kleding ook een oorzaak zijn. In veel van ons wasmiddel zit parfum, denk bijvoorbeeld aan Robijn of Ariel. Dit kan een negatief effect hebben op je huid, je kunt hierdoor last krijgen van eczeem of ontstekingen. Ik adviseer daarom altijd wasmiddel te gebruiken zonder parfum of een hypoallergeen parfum.

Rug cleansing

Accessoires

Naast een aantal nieuwe behandelingen ga ik ook eindelijk wat accessoires verkopen in de salon. Omdat het interieur van de salon ook een passie/lichte obsessie is geworden verander ik dit regelmatig. Hierdoor heb ik wat spullen over en wat is er nu leuker om deze spullen voor een leuke prijs te verkopen?

Welke accessoires dit zijn en wanneer deze verkocht zullen worden zal ik jullie laten weten via Facebook en Instagram. Houd het dus in de gaten.

Dit keer niet een hele uitgebreide blog, maar er komt heel veel leuks aan hoor!

Liefs,

Lauren

Logo Beauty by Lauren

Mijn naam is Lauren Purvis, eigenaresse van Beauty By Lauren in Den Haag. Al vijf jaar run ik met veel plezier en passie mijn beautysalon! “Lief zijn voor je huid” dit geef ik al mijn klanten mee, je moet er tenslotte heel je leven mee doen…. Goed zorgen voor je huid vinden veel mensen lastig, ik krijg regelmatig vragen als; wat is nou het beste voor mijn huid? welke crème moet ik gebruiken? hoe reinig ik mijn huid ?…Daarom kunnen jullie nu de juiste tips en tricks om the perfect skin te krijgen vinden op mijn blog!

Banner