Beauty

Henne Organics, diamonds en een tutorial

Hi there Beauties! Wat is er weer veel gebeurd in twee maanden en wat vliegt de tijd. De meesten die mij kennen weten dat ik altijd op zoek ben naar iets nieuws, om mijn ‘crea ideeën’ te vorm te geven èn nieuwe energie te krijgen.

Altijd blijven vernieuwen en op de hoogte zijn van trends in je branche vind ik erg belangrijk. Ik kan niet steeds de nieuwste apparatuur aanschaffen omdat dit simpelweg te kostbaar is. Toch maak ik continu kleine stapjes zodat ik mijn klanten regelmatig iets nieuws kan aanbieden. In deze blog lees je meer over Henne Organics, over hoe diamonds our skin’s best friend zijn 😉 en nog veel meer. Lees maar gauw verder.

Henne Organics

Henne Organics is een merk dat ik al een tijdje volg, zij zijn gespecialiseerd in de lippen. Wat mij extra trots maakt, is dat wij de eerste salon in Nederland zijn die deze producten verkoopt, een primeurtje dus! Ik heb zelf regelmatig last van droge lippen en als gevolg blijf mijn lippenstift nooit lang zitten en daarbij ziet het er niet mooi uit als er overal velletjes hebt zitten.

Henne Organics heeft twee soorten producten, een exfoliator (lip scrub) en lip verzorging in de vorm van een balm. Het mooie van deze producten is dat alles op natuurlijk basis is, voor mij echt een must want ik krijg regelmatig klanten met allergie voor make-up.

De lip balm is er in 5 kleuren: Bare, Intrigue, Azalea, Coral en V2 (dit is een balm zonder kleur). Mijn favorieten zijn Bare en Intrigue, Bare is een nude kleur en kan heel de dag door gedragen worden en Intrigue is bordeaux rood, maar heel subtiel dus geeft je lippen net dat beetje shine!

Natura Bisse Henne Organics

Natura Bissé Diamond lijn

Diamonds are a skin’s best friend

Zoals jullie weten werken wij sinds oktober met Natura Bissé, een productlijn gespecialiseerd in huidverbetering. En net als ieder ander merk hebben zij verschillende productlijnen. Zo hebben wij in de salon de Vitamine C, de Essential shock en de Oxygen lijn, maar er is altijd meer.. 🙂

De Diamond lijn gaat een stapje verder, het gaat weer stukje dieper de huid in en geeft nòg sneller resultaat. Omdat ik probeer iedere maand iets nieuws aan te bieden aan mijn klanten heb ik nog niet de volledige Diamond lijn op de planken staan, maar heb ik gekozen voor twee producten die duidelijk de paradepaardjes zijn. De Diamond extreme olie en de Diamond extreme mask, beiden voor de nacht.

Eerst breng je de olie aan, deze kun je inmasseren met een massage stick die je er gratis bij krijgt daarna breng je het masker aan en deze trekt in gedurende de nacht. Je weet niet wat je ziet in de ochtend! Alsof je lekker uitgeslapen bent met een geweldige glow op je huid!


We hebben een leuke set samengesteld: je krijgt de full size olie en het makser, een toilettas, drie instant glow ampullen, een miniatuur van de Diamond face mist en een leren etui om je ampullen in te bewaren allemaal GRATIS!

Meer weten? Bel ons op: 070-737 1017, of stuur een e-mail: info@by-lauren.nl 


Tutorial - Henne Organics Feb 18

Oolaboo skin superb bronze spray

Eerste Tutorial

Na lang aarzelen ga ik het toch proberen: een tutorial maken en wel over de Oolaboo skin superb bronze spray. Een hele mond vol, maar dit is eigenlijk een wereldproduct waar ik veel te weinig mee doe en wat ik veel te weinig promoot. Ik gebruik dit product zelf iedere dag om een gezond kleurtje te onderhouden en wil dit graag met jullie delen.

Het is heel makkelijk aan te brengen met de speciale Oolaboo poederkwast, je kunt het zo heel mooi verdelen en je krijgt géén vlekken. De bronzer is op waterbasis mocht je dus te veel hebben gebruikt dan kun je het er meteen afwassen. Ook kleurt deze bronzer mee met je eigen huidskleur, een oranje peentjes kleur is hierdoor verleden tijd.

Ik breng de bonzer aan op een gereinigde huid, maar gebruik voordat ik begin wel eerst een serum en nachtcrème zodat mijn huid lekker gehydrateerd is. Ik doe dit s’avonds zodat de bronzer goed kan intrekken en ik als ik wakker wordt een lekker gezond kleurtje heb. Het resultaat blijft bij mij 3 tot 4 dagen zitten, maar ik heb klanten die er zelfs 5 tot 6 dagen mee doen.

De tutorial is nog in the making dus stay tuned en blijf op de hoogte door ons te volgen op Facebook en Instagram om binnenkort het resultaat te zien!


Logo Beauty by Lauren

Mijn naam is Lauren Purvis, eigenaresse van Beauty By Lauren in Den Haag. Al vijf jaar run ik met veel plezier en passie mijn beautysalon! “Lief zijn voor je huid” dit geef ik al mijn klanten mee, je moet er tenslotte heel je leven mee doen…. Goed zorgen voor je huid vinden veel mensen lastig, ik krijg regelmatig vragen als; wat is nou het beste voor mijn huid? welke crème moet ik gebruiken? hoe reinig ik mijn huid ?…Daarom kunnen jullie nu de juiste tips en tricks om the perfect skin te krijgen vinden op mijn blog!

Banner