Oolaboo Super Foodies SUN producten
Beauty

Oolaboo Super Foodies SUN producten

Ik voel het al hoor, dat gevoel van happiness! Wat een beetje zon al kan doen voor je gemoedstoestand. Vorige week hebben we de Oolaboo Super Foodies SUN producten binnen gekregen en oh, la la wat zijn ze heerlijk!

De Oolaboo Super Foodies SUN producten bevatten een geavanceerde UVA/UVB bescherming om een effectieve bescherming tegen de zon te garanderen. Naast UVA/UVB filters bevatten de SUN producten- net als de overige Super Foodies producten – effectieve antioxidanten uit Japanse Matcha thee. Antioxidanten zijn belangrijk in de bescherming tegen vroegtijdige huidveroudering door zonlicht.

Ik voel het al aankomen.. Wat is UVA en UVB en wat doet dit dan met mijn huid? Dat zal ik je uitleggen.

Ultraviolet (UV) stralen zijn onzichtbaar en zijn verdeeld in drie verschillende stralen:

  1. UVA stralen leiden tot langdurige beschadiging van de huid, met inbegrip van huidkanker en vroegtijdige huidveroudering. Ongeveer 10 keer meer UVA straling bereikt het aardoppervlak dan UVB straling.
  2. UVB stralen zijn de belangrijkste oorzaak van zonnebrand, maar zijn tevens verantwoordelijk voor de aanmaak van vitamine D.
  3. UVC stralen worden geabsorbeerd door de atmosfeer van de aarde en hebben geen invloed op onze huid.

UVA stralen spelen een belangrijke rol in de vorming van huidkanker. Deze straling dringt diep door in de huid en wordt niet tegen gehouden door glas of wolken. Als je bedenkt wat deze UV stralen met je huid kunnen doen dan weet je dat het ontzettend belangrijk is om je goed in te smeren. Ook bij huidveroudering wordt zo’n 95% veroorzaakt door deze UVA stralen.

Oolaboo Super Foodies SUN producten

De Oolaboo Super Foodies SUN producten komen in 5 varianten:

  • De moisturizing sun cream spf 30
  • De tan increasing gel spf 15
  • De revitalizing after sun
  • De protecting hair milk
  • De kick out shampoo

Alles 5 producten bevatten Japanse Matcha thee, een krachtige natuurlijke antioxidant die helpt om te beschermen tegen vrije radicalen, die schade aan huidcellen en vroegtijdige huidveroudering kunnen veroorzaken.

Matcha is rijk aan polyfenolen- verbindingen met hoge antioxidante werking. Deze verbindingen bieden bescherming tegen vele vormen van kanker en vertragen het verouderingsproces. Het beschermt tegen UV-schade en het verbetert de elasticiteit van de huid.

De drie skin producten van de SUN lijn bevatten een verfrissend citrusaroma met 100% gecertificeerde organische essences uit kokosolie. Wat ik erg fijn vind is dat de kokos niet heel erg aanwezig is en dat je dus alleen een licht vleugje kokos ruikt. De twee haar producten bevatten ook de citrusaroma en in plaats van kokos een oranje bloesem geur. Wat ook heel fijn is, is dat alle skin producten absoluut niet plakken of vettig aanvoelen. Ze zijn daarnaast ook zweet en waterbestendig.

Ik adviseer mijn klanten om de SUN spf 30 of spf 15 als dagcrème te gebruiken in de zomer, zo hoef je geen laagjes over elkaar aan te brengen. Houd er wel rekening mee dat als je naar het strand gaat of een middag op een terras zit je extra moet insmeren. Wat ik graag nog met jullie wil delen is dat ik deze periode veel zwangere vrouwen in de salon heb en voor deze dames… smeer je alsjeblieft heel goed in deze zomer. Ik zie regelmatig zwangerschapsmaskers (pigment verschuivingen), dit wordt ook deels door de zon gestimuleerd en is heel lastig weg te krijgen. Ook als je borstvoeding geeft bevat je lichaam nog veel zwangerschapshormonen en ben je nog steeds erg vatbaar voor pigment verschuivingen.

Ik hoop dat ik jullie alert heb gemaakt en nieuwsgierig naar de nieuwe Oolaboo Super Foodies SUN producten.

Have a nice day sunshines!

Mijn naam is Lauren Purvis, eigenaresse van Beauty By Lauren in Den Haag. Al vijf jaar run ik met veel plezier en passie mijn beautysalon! “Lief zijn voor je huid” dit geef ik al mijn klanten mee, je moet er tenslotte heel je leven mee doen…. Goed zorgen voor je huid vinden veel mensen lastig, ik krijg regelmatig vragen als; wat is nou het beste voor mijn huid? welke crème moet ik gebruiken? hoe reinig ik mijn huid ?…Daarom kunnen jullie nu de juiste tips en tricks om the perfect skin te krijgen vinden op mijn blog!

Banner