Pedicure
Beauty

Pedicure van Pedi-Lady

Hoe geweldig is die naam Pedi-Lady? We hebben sinds kort de pedicure van Pedi-Lady bij ons in de salon. Zelf heb ik gelukkig weinig last van mijn voeten, al heb ik wel een keer een ingegroeide teennagel gehad en na de behandeling was ik toch blij dat ik die nagel had laten behandelen! Heb je echt last van je voeten, denk hierbij aan: eelt, likdoorns, ingegroeide nagels, schimmelnagels en kalknagels, twijfel dan niet om een keer langs de pedicure te gaan want je zult daarna echt opgelucht zijn. Ik vind mijn voeten erg belangrijk en laat ze regelmatig door de pedicure behandelen zodat ze weer klaar zijn voor de teenslippers!

Ik heb het idee dat voeten toch een “ding” blijven, veel mensen schamen zich voor hun tenen, schimmelnagel of eelt en willen daar het liefst iets aan laten doen. De pedicure kan je daarbij helpen. Rare tenen daar ben je helaas mee geboren, maar problemen met je nagels zijn vaak goed en snel te verhelpen. Er wordt gedacht dat een pedicure behandeling pijn doet en dat het erg lang duurt voordat je van je voetproblemen af bent, maar het tegendeel is waar! Pedicures hebben tegenwoordig mooie apparatuur waar je snel en pijnloos een voetprobleem mee kunt behandelen. De pedicure geeft je ook advies voor de juiste schoenen zodat de voetproblemen niet terug komen.

Tot slot nog een mooi lakje op je teennagels en je bent ready to go!

Mijn naam is Lauren Purvis, eigenaresse van Beauty By Lauren in Den Haag. Al vijf jaar run ik met veel plezier en passie mijn beautysalon! “Lief zijn voor je huid” dit geef ik al mijn klanten mee, je moet er tenslotte heel je leven mee doen…. Goed zorgen voor je huid vinden veel mensen lastig, ik krijg regelmatig vragen als; wat is nou het beste voor mijn huid? welke crème moet ik gebruiken? hoe reinig ik mijn huid ?…Daarom kunnen jullie nu de juiste tips en tricks om the perfect skin te krijgen vinden op mijn blog!

Banner