Yumi Lashes
Beauty

Mooie wimpers met YUMI Lashes

Ik ga er vanuit dat iedereen zich heeft vermaakt en heeft volgegeten met kerst…ik in ieder geval wel hoor! Waar ik altijd last van heb na de feestdagen is wat ik noem een ‘after Christmas dip’. Ik leeft enorm naar de kerstdagen toe, zèlfs naar de megadrukte en chaos in de salon en de cadeau- en kookstress thuis. Als het dan allemaal weer voorbij is val ik in een gat.

De salon blijft gewoon open tussen Kerst en Oud & Nieuw, dus het is meteen weer schakelen en back to normal. Wat wèl leuk is dat er wel weer nieuwe behandelingen etc. op de planning staan voor 2017! Dat is zeker iets om naar uit te kijken dus!

YUMI Lashes

Velen kennen de wimperextensions onderhand wel, maar wat iets minder bekend is zijn de YUMI Lashes. Deze behandeling wordt gedaan met je eigen natuurlijke wimpers. Je kunt het resultaat vergelijken met als je de wimpers krult met een wimperkrultang alleen blijft dit zo’n 6 a 8 weken zitten.

Bij deze behandeling worden je wimpers gekruld en daarbij ook geverfd, je kunt het een beetje vergelijken met een wimperpermanent, alleen is deze behandeling niet schadelijk voor je wimpers. De behandeling zelf is volkomen pijnloos en met een uurtje ga je de deur uit met een prachtige natuurlijke wimpers. Je kunt overigens gewoon alles blijven doen met deze wimperlifting zoals, zwemmen, sauna, vakanties, het kan allemaal.

Het resultaat van de lifting is super, zeker als je natuurlijke wimpers vol en lang zijn. Je kunt deze behandeling ook doen als je minder lange en volle wimpers hebt, alleen is het resultaat iets minder.

Wat ik adviseer is om voordat je de YUMI lashes behandeling doet, het Revitalash serum te gebruiken. Dit is HET bekende wimpergroei serum, dermatologisch getest, makkelijk in gebruik, gegarandeerd resultaat èn dit product steunt Pink Ribbon! Voor ultiem resultaat is een kuur van 12 weken nodig. Iedere avond breng je het serum aan boven je wimperrand, eigenlijk als een eyeliner. Binnenkort hebben we meer mogelijkheid voor het boeken van deze behandeling en zullen mijn collega’s deze behandeling ook gaan uitvoeren.

Ik wens iedereen alvast een hele fijne jaarwisseling! Mijn goede voornemens voor het nieuwe jaar zijn: meer stilstaan bij en genieten van de kleine dingen in het leven en op mijn eigen manier proberen de wereld een beetje mooier te maken. Er gebeuren zoveel nare dingen in de wereld, dat je bijna vergeet dat alles begint bij jezelf.

Liefs,

Lauren

Beauty by Lauren

 

Mijn naam is Lauren Purvis, eigenaresse van Beauty By Lauren in Den Haag. Al vijf jaar run ik met veel plezier en passie mijn beautysalon! “Lief zijn voor je huid” dit geef ik al mijn klanten mee, je moet er tenslotte heel je leven mee doen…. Goed zorgen voor je huid vinden veel mensen lastig, ik krijg regelmatig vragen als; wat is nou het beste voor mijn huid? welke crème moet ik gebruiken? hoe reinig ik mijn huid ?…Daarom kunnen jullie nu de juiste tips en tricks om the perfect skin te krijgen vinden op mijn blog!

Banner