Fashion

Zin in het nieuwe jaar!

Het is toch altijd een bijzondere tijd zo tussen Kerst en Oud & Nieuw. Nog rozig van alle kerstbelevenissen leef je weer toe naar het volgende feestje; het inluiden van het nieuwe jaar. De trend van de kerstdagen, vooral lekker thuis met familie of vrienden, zet zich in mijn omgeving gewoon voort. Niet teveel poespas, gewoon ouderwetse gezelligheid. Met veel vuurwerk, dat wel. Een paar goeie sierpotten en knallen mogen niet ontbreken voor een dosis geluk in het nieuwe jaar.

Nieuwe stabiliteit

2016 is een bijzonder jaar geweest dat ik kan omschrijven als een ‘nieuwe stabiliteit’. Ik heb belangrijke beslissingen genomen, die in 2016 al veel effect hadden maar in 2017 voor het grootste deel gerealiseerd worden, zowel privé als zakelijk. Voor een deel omdat ik me overgaf aan wat ‘was’ en voor een deel door het stellen van duidelijke doelen. Die balans door te doen wat je gevoel je ingeeft en wat gedaan ‘moet’ worden om je doelen te bereiken is de som van het resultaat aan het einde van het jaar. En daar ben ik erg tevreden over.

Een nieuwe liefde, nieuw huis, nieuwe locatie voor Charme Mode, het lanceren van de webshop, een happy dochter voor het eerst naar school en last but not least hopen we in mei een gezonde zoon te verwelkomen. Het kan niet op allemaal en dat maakt dat ik erg veel zin heb in het jaar dat komen gaat!

Het voorjaar komt eraan

De eerste items van de nieuwe voorjaarscollecties zijn ook alweer binnengekomen in de winkel. Liefhebbers van blauw in al zijn facetten kunnen hun geluk niet op! Vooral babyblauw en lavendel komen vaak terug bij alle merken evenals strepen en bloemendessins. Strepen in de populaire combi rood-wit-blauw maar ook multicolor zie je terugkomen in tops en jurkjes. Strepen aan de zijkant van broeken, zowel jeans als chino’s, zag je al veel afgelopen jaar maar wordt komend seizoen onmisbaar.

Een populaire broeklengte is 7/8. De witte blouse wordt een belangrijk item in verschillende vormen en lengtes. Het silhouette wordt breed bv. in de vorm van geschulpte mouwen. Ook vrolijke borduursels en prints in de vorm van vogels, bloemen en vlinders gaan we terugzien op jasjes, tops en truien. Het belooft weer een mooi en vrolijk seizoen te worden qua kleur en vormen. Maar daarover in m’n volgende blog meer!

De komende weken ga ik met veel positiviteit verder met de dingen waar ik de afgelopen maanden ook mee bezig ben geweest; hard werken, veel plezier maken en m’n lichaam en geest gezond houden! Ik wil alle lezers en volgers enorm bedanken voor de aandacht voor m’n blog het afgelopen jaar. Ik hoop jullie in het nieuwe jaar weer te boeien met stijltips en andere fashion-wijsheden!

Voor iedereen een happy & gezond 2017 met mooie nieuwe herinneringen!

Proost!

Charme Mode

Ik ben Angelien van der Lans, 37 jaar, moeder, ondernemer, levensgenieter, mode-, wijn-, reis- en sportfreak.. Drukbezet maar altijd in control! Hoe ik dat doe? Goed plannen en (bijna) alles doen met passie! Dan krijg je energie in plaats van dat het je energie kost.. Dat is de uitdaging!

Banner