Droogshampoo
Beauty

Droogshampoo en een racefiets

Hebben jullie ook zo het gevoel dat je van weekend naar weekend gaat? Jeetje, wat gaat de tijd snel. Kerst staat alweer voor de deur, de tijd van cadeautjes en natuurlijk héél veel gezelligheid!

Dit jaar hebben we een super gave actie in de salon met Kerst, je maakt namelijk kans op een racefiets! Bij aankoop van twee Oolaboo producten kun je kans maken op een hele mooie fiets en eind van dit jaar wordt de winnaar bekend gemaakt. Je kunt dan gelijk beginnen met je goede voornemens voor 2017, lekker sportief bezig zijn met deze toffe racefiets!

Beauty cadeau

We zijn ons al aan het voorbereiden op de drukke decembermaand, met een volle agenda en natuurlijk veel cadeaubonnen die verkocht worden. Dit is ook gelijk een tip voor diegenen die nog geen idee hebben waar ze hun geliefden mee kunnen verrassen. 😉 We horen regelmatig dat tijd voor jezelf moeilijk in te plannen is en wat is er nou leuker om een beetje “me time” aan iemand cadeau te doen…goed idee toch?!

Droogshampoo

Even heel wat anders: zijn jullie bekend met droogshampoo? Dit is een wereldproduct als je even geen tijd hebt om je haar te wassen. Het zorgt ervoor dat je haar er voor een korte tijd fris uitziet en schoon aanvoelt. Oolaboo heeft een droogshampoo ontwikkeld en ik ben natuurlijk fan! Je sprayed het over de plekken waar je haar wat vettig is en laat het even inwerken, daarna even licht de borstel er overheen en je haar is weer zo fris als na je wasbeurt. Wat ook fijn is, is dat je ook gelijk wat volume in je haar krijgt.

Elke maand korting

We gaan naast de fietsactie ook iedere maand een product in de spotlight zetten en je krijgt dan ook gelijk 10% korting op dit product. Houd Facebook en Instagram in de gaten voor nieuws en kortingen.

Ik wens iedereen alvast een hele fijne decembermaand met veel gezelligheid. Wij gaan er zeker een gezellige maand van maken, de kerstboom staat al te shinen in de etalage hoor!

 

Mijn naam is Lauren Purvis, eigenaresse van Beauty By Lauren in Den Haag. Al vijf jaar run ik met veel plezier en passie mijn beautysalon! “Lief zijn voor je huid” dit geef ik al mijn klanten mee, je moet er tenslotte heel je leven mee doen…. Goed zorgen voor je huid vinden veel mensen lastig, ik krijg regelmatig vragen als; wat is nou het beste voor mijn huid? welke crème moet ik gebruiken? hoe reinig ik mijn huid ?…Daarom kunnen jullie nu de juiste tips en tricks om the perfect skin te krijgen vinden op mijn blog!

Banner