Healthy Start
OntbijtRecepten

Vers sapje voor een healthy start

Vandaag delen we een vers sapje voor een healthy start van jouw dag. Hier zit een extra portie vitamine C in. 

Gember bevordert de bloedcirculatie,helpt tegen een opgeblazen buik en helpt je lichaam te ontgiften. In een wortel zitten heel veel vezels, vitaminen en mineralen. Je krijgt er een gezonde huid van en zoals ons vroeger al verteld is door onze ouders zijn ze goed voor je ogen. Een sinaasappel staat bekend als gezonde vrucht. Ze zijn ontstekingsremmend en bevatten veel vitamine C.  In geen enkele vrucht zit zo veel antioxidanten als in sinaasappels. Er zijn er zeker 170 verschillende aangetoond.

Naast de groenten en het fruit zit er ook peterselie in. Verse peterselie bevat vitamine B en veel mineralen. Daarnaast is het vitamine C gehalte erg hoog en dat komt goed van pas voor deze healthy start van je dag. 

Wat heb je nodig:

  • 2 cm gember
  • 3 wortels
  • 1 appel
  • 1 sinaasappel
  • handje peterselie
  • 2 handjes blad spinazie 

Wat ga je doen:

Gebruik voor dit sapje een sapcentrifuge of een slowjuicer. Schil de sinaasappel, was de appel en snijd deze in stukjes. Vervolgens haal je deze door de sapcentrifuge. Dit doe je ook met de gember, wortels, spinazie en peterselie. Binnen een mum van tijd heb je een lekker sapje klaar staan.

Ik ben Vanessa. Eigenaar van Healthclub OpenAir en bedenkster van deze website, Uit Liefde Voor Jezelf! Ik heb een passie voor sport en ook een passie voor het begeleiden van mensen naar hun doel. Ik word helemaal blij van het buiten sporten en van de energie die ik krijg van de sporters. Ook help ik mensen graag om bewust te worden van hoe zij leven en hoe zij zich zo gelukkig mogelijk kunnen voelen. Dit kan zijn door middel van voeding, lekker sporten of de leuke dingen die wij hier op Uit Liefde Voor Jezelf plaatsen. Wanneer mensen in hun kracht staan, dan stralen ze dit uit. Dat vind ik mooi om te zien!

Banner