Lifestyle

Zwangerschapsshoot en 34 weken zwanger

Hier ben ik weer even met een update! Deze week ben ik alweer 34 weken zwanger, we kunnen bijna gaan aftellen. De afgelopen weken is mijn buik eindelijk gaan groeien. Wat duurde dat lang zeg!

Heel lang zag je niet echt veel, maar nu merk ik wel dat mijn shirtjes strakker gaan zitten en dat die buik af en toe in de weg zit met het afdrogen van mijn tenen of met sokken aan doen of veters strikken. Gelukkig ook maar, het zou toch niet leuk zijn als ik maar zo’n klein buikje zou houden. Mijn winterjas kan overigens nog wel steeds dicht. 🙂

Bijna met verlof

Het gaat nog steeds hartstikke goed. Natuurlijk ben ik soms wel wat meer moe dan anders, het kost toch allemaal meer energie. Verder heb ik gelukkig geen rare kwaaltjes. Al mijn trainingen geef ik nog maar zelf rennen gaat al even niet meer. Uiteraard laat ik iedereen wèl hard werken en ik wandel er zelf achteraan.

Eigenlijk vind ik het wel prima zo, ik kom veel buiten, heb veel beweging en het is iedere les weer heel gezellig. Vanaf week 36 ga ik met verlof. Denk dat het wel goed is om even geen trainingen meer te geven en de focus op de babyboy te hebben.

Bijzondere momenten

Wat geniet ik enorm van deze hele periode. Zo bijzonder dat er een klein mannetje in mijn buik groeit en wat is hij druk! Bijna heel de dag voel ik hem bewegen, hij ligt met zijn hoofdje naar beneden en met zijn kontje tegen mijn ribben aan. Dit is niet altijd een fijn gevoel, want op één plek wordt het een beetje beurs, maar ach, dat hebben we ervoor over, want hoe fijn is het om iedere dag hem te voelen en even contact te maken.

Gedurende de hele zwangerschap hebben we al zoveel speciale momenten met elkaar beleefd! Denk aan het moment dat we de zwangerschapstest deden, de gender reveal party, mijn babyshower en afgelopen zaterdag hebben we de zwangerschapsshoot gehad.

Wat een gaaf en bijzonder moment! Jill Streefland heeft de shoot gedaan, Roxanne Bierhuis mijn haar en make-up en we konden gebruik maken van een heel tof pand van vrienden van ons.

Zwangerschapsshoot

Foto: Jill Streefland Fotografie

Ik heb heel wat shoots van Jill voorbij zien komen en vind ze stuk voor stuk echt fantastisch. De manier waarop ze werkt spreekt mij helemaal aan. Met zoveel passie, geen shoot hetzelfde en zoals ze op haar website heeft staan: niet geposeerd, in het moment en voelbaar.

Zwangerschapsshoot

Foto: Jill Streefland Fotografie

Een fotoshoot met Jill gaat bijna vanzelf. Ik sta natuurlijk niet dagelijks voor de camera, dus in het begin moest ik even wennen, maar alles kwam op het juiste moment samen. Bij het maken van de eerste foto’s zette Jelle een nummer op dat bij mij wel binnenkwam. Tranen over mijn wangen, wat een emotie! Voor Jill en de foto’s is dit helemaal super, want puurder dan dit krijg je het niet.

Lieve Jill, dankjewel voor de onvergetelijke shoot en de blijvende herinnering!

Ik kijk nu al uit naar de Newbornshoot. Wanneer die is blijft nog even spannend!

Vanessa Emmel

 

 


 

Ik ben Vanessa. Eigenaar van Healthclub OpenAir en bedenkster van deze website, Uit Liefde Voor Jezelf! Ik heb een passie voor sport en ook een passie voor het begeleiden van mensen naar hun doel. Ik word helemaal blij van het buiten sporten en van de energie die ik krijg van de sporters. Ook help ik mensen graag om bewust te worden van hoe zij leven en hoe zij zich zo gelukkig mogelijk kunnen voelen. Dit kan zijn door middel van voeding, lekker sporten of de leuke dingen die wij hier op Uit Liefde Voor Jezelf plaatsen. Wanneer mensen in hun kracht staan, dan stralen ze dit uit. Dat vind ik mooi om te zien!

Banner