Zwanger
Lifestyle

Ik laat dit jaar mijn buik staan!

Misschien heb je het al gezien, maar ik laat dit jaar mijn buik staan!  Joepie! Ik doe een dansje, want ik ben zwanger! Papa Jelle en grote zus Anneloes dansen met mij mee. Wat een feest! Er komt een kleine ‘Emveld’ aan, nou ja, eigenlijk een Rietveld, maar ik vind Emveld zo leuk klinken. 😉

En ja, alle clichés zijn waar, ik praat het liefst iedere dag over baby’s en onze kleine ‘Catoo’. Catoo is de ‘werknaam’ van onze baby, want we weten nog niet of het een jongen of meisje wordt.

Ik ben zwanger

Zwijmelen bij de echo

Wat ook zo grappig is dat ik opeens heel anders naar een echo kijk. Voorheen als iemand een echo liet zien dacht ik ehh.. ik zie een zwarte ruimte met iets wits heen en weer bewegen (zeker aan het begin als de baby nog heel klein is). Ik hoorde de ouders dan helemaal verliefd zeggen: “oh, kijk nou! Een handje, en daar zie je een beentje..!” Nou, ik zag het niet hoor. Maar nu? Nu natuurlijk wel! Helemaal zwijmelend keek ik tijdens de termijnecho naar onze kleine Catoo. Zo bijzonder om te zien.

Ik ben zwanger

Krentenbrood met oude kaas

Ik ben nu 16 weken onderweg en als ik eerlijk ben mag ik echt niet klagen. Ben niet misselijk geweest, niet gespuugd, maar wel erg moe. Gelukkig heb ik al mijn lessen kunnen geven, zonder dat iemand het direct doorhad dat ik zwanger ben, nou ja misschien wel een beetje, want ik ben me daar toch een partij traag! Ik loop wel hard, maar heb niet het idee dat ik een stap voorruit kom. En dan serieus ook na 100 meter rennen helemaal buiten adem zijn, dat ben ik ook niet gewend. Hahaha, nou ja als dat het enige is..

Oh nee! Ik heb ook mega veel trek de hele dag, maar dan ook echt een knorrende buik. Ik eet dus ook de hele dag door, maar dan natuurlijk wel gezonde dingen. Verder heb ik niet heel veel cravings gehad. Een korte periode wilde ik heel graag krentenbrood met oude kaas eten en tosti’s met ketchup zijn ook voorbij gekomen. Zoals velen van jullie wel weten ben ik heel gek op pindakaas. Normaal gesproken smeer ik het liefst mijn rijstwafel drie dubbel dik en lik ik ook mijn mes er nog extra bij af, maar nu? Ik heb het al 16 weken niet gegeten, alleen die geur al!

De aankomende maanden ga ik broeden, maar blijf ik ook lekker sporten en trainingen geven. Wat een leuke, toffe, bijzondere tijd is dit! Ik zal jullie op de hoogte houden en af en toe een update plaatsen.

Vanessa Emmel

 

 

Ik ben zwanger

Ik ben Vanessa. Eigenaar van Healthclub OpenAir en bedenkster van deze website, Uit Liefde Voor Jezelf! Ik heb een passie voor sport en ook een passie voor het begeleiden van mensen naar hun doel. Ik word helemaal blij van het buiten sporten en van de energie die ik krijg van de sporters. Ook help ik mensen graag om bewust te worden van hoe zij leven en hoe zij zich zo gelukkig mogelijk kunnen voelen. Dit kan zijn door middel van voeding, lekker sporten of de leuke dingen die wij hier op Uit Liefde Voor Jezelf plaatsen. Wanneer mensen in hun kracht staan, dan stralen ze dit uit. Dat vind ik mooi om te zien!

This article has 1 comment

  1. Marianne

    Hoera zwanger!! Een heerlijke tijd!! Lekker genieten!!

    veel liefs van de aanstaande oma, xxx

Comments are now closed.
Banner