Gaby Cooks Week 15
Lifestyle

Het nieuwe weekmenu van Gaby Cooks

Heb je niet veel tijd om te koken? Ontbreekt het je aan inspiratie? Maak het jezelf gemakkelijk en doe een beroep op de lekkere maaltijden van Gaby Cooks. Deze week lekkere salades, pasta, asperges en heerlijke tomatensoep.

Drie keer per week kun je maaltijden bestellen via de website. “Healthy meals made with love!” Bekijk hier het menu voor week 15.

Let op! Bestellen kan tot 10.00 uur op de dag van de gewenste maaltijd! Gaby kookt op maandag, dinsdag en donderdag.


Maandag 10 april

Salade met gegrilde aubergine, geroosterde rode paprika, parelcouscous en feta of heerlijke home-made tomatensoep met verse basilicum en (eventueel) crème fraîche (beide gerechten zijn vegetarisch).

Klik hier om te bestellen

Dinsdag 11 april

Gegrilde witte asperges met verse zalm uit de oven en biologische eitjes of heerlijke home-made tomatensoep met verse basilicum en (eventueel) crème fraîche (vegetarisch).

 

Klik hier om te bestellen

Donderdag 13 april

Courgetti met grote garnalen in een sausje van zongedroogde tomaatjes met geroosterde amandel of heerlijke home-made tomatensoep met verse basilicum en (eventueel) crème fraîche (vegetarisch).

 

Klik hier om te bestellen

Gaby Cooks

Mijn naam is Gaby en ik ben de eigenaar van Gaby Cooks. Dit is ontstaan uit mijn liefde voor het koken èn mijn liefde voor een gezond leven. Ik houd van koken en iedereen houdt van eten. Niet iedereen heeft echter altijd zin of tijd om te koken- ik wel! Gaby Cooks maakt het voor iedereen mogelijk om lekker en gezond te eten, in plaats van een kant en klare maaltijd vol onzinnige toevoegingen in de magnetron te zetten. Ik gebruik eerlijke en verse producten voor gezonde avondmaaltijden die passen in een gezonde levensstijl!

Banner