Babyshower
Lifestyle

Mijn surprise babyshower

En toen had ik opeens mijn babyshower! Wat was het leuk! Normaal moet ik er altijd een beetje om lachen en zijn babyshowers niet echt aan mij besteed. Al helemaal niet als we rompertjes gaan schilderen of vieze babyhapjes moeten proeven. Gelukkig waren de paar babyshowers die ik tot nu toe heb meegemaakt altijd heel gezellig zonder al die gekkigheid. 😉

Laat je verrassen!

Nu heb ik twee vriendinnen die super creatief zijn met een onwijs goed organisatietalent. En laten die twee meiden mij nou ook nog eens heel goed kennen. Zo wisten ze bijvoorbeeld dat ik niet vanuit mijn bootcamp training ontvoerd wilde worden, omdat ik dan weer in sportkleding ben. En ook wisten ze dat ik niet van die stomme rare spelletjes wil doen. Zo had ik nog wel een paar dingen, maar ik werd teruggefloten en mocht mij er verder niet meer mee bemoeien. “Laat je nou maar verrassen!” zeiden ze. Nou, ik kan je vertellen dat ik dat nog best lastig vond! Vaak ben ik degene die alles regelt en iemand verrast, maar nu was het andersom. En het feit dat iedereen wist wanneer het was behalve ik, maakte mij nog nieuwsgieriger!

Ik heb het op een gegeven moment toch maar losgelaten, want je laten verrassen is natuurlijk gewoon heel leuk. Wel had ik het idee om een blauw jurkje aan te doen als mijn babyshower was, maar dat zou betekenen dat èlke keer als ik iets leuks ging doen ik het blauwe jurkje aan moest trekken. Zoals je op de foto’s kunt zien heb ik mijn blauwe jurkje dus ook niet aan. Ach, groen is ook leuk en eigenlijk is het ook helemaal niet belangrijk, haha!

Eindelijk was het zover

Afgelopen zondag 11 februari was het dan zover. Ik had wel een beetje een voorgevoel, maar werkelijk álles wat iedereen zei vond ik inmiddels verdacht. Na mijn training kwam ik thuis en stiekem dacht ik:“Als ik zo thuis kom zit mijn huis vol!” Nou niet dus, er was helemaal niemand behalve Jelle en Anneloes. Uiteindelijk kwam Jelle ‘s middags met het idee om ergens te gaan lunchen en nam mij en Anneloes mee. We gingen echter helemaal niet lunchen, hij bracht ons naar mijn onwijs leuke babyshower. 🙂

Babyshower

We reden naar het huis van mijn vriendinnetje Elizabeth en daar was iedereen! Wat een verrassing en wat hadden ze er een werk van gemaakt! Super gave versiering, iedereen had lekkere hapjes gemaakt, we hebben onwijs leuke spellen gedaan, waaronder hints, want dat vind ik echt heel leuk om te spelen.

Wat hebben we een lol gehad, veel gelachen, lekker gegeten en ik heb zoveel mooie en lieve cadeautjes gekregen. Echt te lief allemaal! Zelfs bij het naar huis gaan kregen alle meiden een cadeautje mee, echt aan alles was gedacht. Ik kan ook echt niet anders zeggen dan wat een super toffe babyshower was dit! Eentje die helemaal bij mij paste.

Iedereen super bedankt voor alles, jullie zijn de leukste!

Vanessa Emmel

 

 

Babyshower

Ik ben Vanessa. Eigenaar van Healthclub OpenAir en bedenkster van deze website, Uit Liefde Voor Jezelf! Ik heb een passie voor sport en ook een passie voor het begeleiden van mensen naar hun doel. Ik word helemaal blij van het buiten sporten en van de energie die ik krijg van de sporters. Ook help ik mensen graag om bewust te worden van hoe zij leven en hoe zij zich zo gelukkig mogelijk kunnen voelen. Dit kan zijn door middel van voeding, lekker sporten of de leuke dingen die wij hier op Uit Liefde Voor Jezelf plaatsen. Wanneer mensen in hun kracht staan, dan stralen ze dit uit. Dat vind ik mooi om te zien!

Banner