Uitstapjes in maart
Lifestyle

Uitstapjes in maart: er is vanalles te doen!

Heb je wat inspiratie nodig voor leuke uitstapjes in maart? Er is komende maand vanalles te doen, van theater, dans en film tot woonbeurs, sport en een Ibiza experience. Genoeg keuze dus! Ik heb weer wat leuke events voor je op een rij gezet. Weet jij een leuk evenement dat hier niet genoemd is? Laat het weten in een reactie.

Café Theater Festival van 1 t/m 4 maart in Utrecht

In het eerste weekend van maart vindt in Utrecht het Café Theater Festival plaats. In 28 cafés worden verschillende voorstellingen gegeven. Je kunt als toeschouwer genieten van teksttoneel, kleinkunst, dans, opera, mime en poppenspel. De wetten van het theater en de wetten van het café worden even vermengd tot de wondere wereld van het cafétheater. De organisatie van het Café Theater Festival ligt in handen van achttien jonge en ambitieuze cultureel ondernemers.

Funsports Xperience van 7 tot en met 11 maart in Amsterdam

De Funsports Xperience is het grootste indoor funsports event in Nederland. Hier vind je de coolste funsports onder één dak: kitesurfen, windsurfen, golfsurfen, wakeboarden, skimboarden, suppen, BMX en skateboarding. Probeer deze toffe activiteiten, krijg tips van de pro’s, of bekijk spectaculaire demo’s!

Ibiza Xperience Fair op 10 en 11 maart in Eindhoven

Ben jij ook zo gek op Ibiza? Beleef een beetje Ibiza in Nederland. Ga naar de Ibiza Xperience Fair in Beursgebouw Eindhoven. Met 150 stands ontdek je de laatste fashion trends, geniet je van het eten en drinken, massages en de Ibiza tunes van de dj’s.

Wonen&Co de beurs van 15 t/m 18 maart in Groningen

In Groningen kun je op de Wonen&Co beurs 4 dagen lang rondneuzen op het grootste woonevenement van Noord-Nederland. Hou jij ook van alles wat met interieur en inrichting te maken heeft en wil jij weten wat de laatste woontrends zijn? Dan moet je hier echt naar toe.

Eropuit in maart

Love and Marriage op 17 en 18 maart in Utrecht

Ga jij trouwen? Of hou je gewoon van alles wat met bruiloften te maken heeft? Dan is de is de Love and Marriage Beurs het grootste en tofste trouwevent echt iets voor jou. Er worden verschillende catwalk shows gelopen, Je kunt informatie inwinnen bij de stands met professionals en er is een foodtruck café om te borrelen.

Movies that Matter Festival van 23 t/m 31 maart in Den Haag

Het Movies that Matter Festival presenteert ongeveer 70 speelfilms en documentaires waarin mensenrechten en een rechtvaardige, duurzame wereld centraal staan. Naast deze speelfilms en documentaires zijn er dagelijks talkshows en debatten, muziekoptredens en exposities.

Rightaboutnow Festival op 24 en 25 maart in Amsterdam

In het laatste weekend van maart kun je richting Amsterdam voor het Rightaboutnow Festival. In het Compagnietheater in Amsterdam ontmoeten dans-, muziek- en theatermakers – uit verschillende Hip Hop subculturen hun publiek en elkaar – om ideeën, ervaringen en ambities te delen.


 

Ik ben Vanessa. Eigenaar van Healthclub OpenAir en bedenkster van deze website, Uit Liefde Voor Jezelf! Ik heb een passie voor sport en ook een passie voor het begeleiden van mensen naar hun doel. Ik word helemaal blij van het buiten sporten en van de energie die ik krijg van de sporters. Ook help ik mensen graag om bewust te worden van hoe zij leven en hoe zij zich zo gelukkig mogelijk kunnen voelen. Dit kan zijn door middel van voeding, lekker sporten of de leuke dingen die wij hier op Uit Liefde Voor Jezelf plaatsen. Wanneer mensen in hun kracht staan, dan stralen ze dit uit. Dat vind ik mooi om te zien!

Banner