Een naam bedenken voor onze babyboy
Lifestyle

Een naam bedenken voor onze babyboy!

En dan moet je een naam bedenken voor je babyboy! Misschien herkennen jullie dat wel, dat je soms een naam voorbij ziet komen en denkt: “Dat vind ik een leuke naam voor als ik zelf een kindje krijg!” Ik had dat zelf af en toe, maar die namen vind ik nu inmiddels allemaal niet leuk meer. En zeker niet nu het echt gaat worden. Ik vind het nogal wat om te moeten bedenken welke naam ons mannetje zijn hele leven met zich mee gaat dragen.

Voordat we wisten of het jongen of meisje werd, hadden we al wat namen op een rijtje gezet. Aan meisjesnamen geen gebrek. Die lijst bleef groeien en we hadden keuze genoeg. De jongensnamen daarentegen vonden we best lastig.

Ja! Dat wordt hem! Of toch niet..?

Vorig jaar zomer waren Jelle en ik bij een optreden in het park in Gouda. Daar liep een jongen van een jaar of twee en zijn moeder riep zijn naam. Die naam vind ik tof zei Jelle gelijk, dat vond ik ook. We zetten de naam op het lijstje en ik wilde nog even verder kijken.

Voor Jelle was het zo klaar als een klontje, vanaf toen heeft hij die naam gebruikt voor ons mannetje. Dit heeft hij heel slim gedaan, want ondertussen ben ik er aan gewend geraakt en zou het bijna raar zijn als hij een andere naam gaat krijgen! 😉 Maar tòch blijf ik nog even verder zoeken.

Rocking Names en heel veel lijstjes

Naar aanleiding van een super tip heb ik het boek Rocking Names gekocht en ben dit gaan doorspitten. Ook struin ik op internet allemaal verschillende sites af met de leukste namenlijstjes. Van de week kwam er een lijst online met de populairste leuke en mooie jongensnamen top 20 verwacht in 2018. De volgende namen staan op plek 1 t/m 5: Finn, Kyan, Luuk, Sven en Senn.

Gelukkig hebben we nog een aantal weken de tijd om er over na te denken. Misschien heb jij een leuke tip voor ons? Of raad je welke naam Jelle onze babyboy wil geven? Deel het in een reactie! Tips zijn altijd welkom!

Vanessa Emmel

 

 


 

Ik ben Vanessa. Eigenaar van Healthclub OpenAir en bedenkster van deze website, Uit Liefde Voor Jezelf! Ik heb een passie voor sport en ook een passie voor het begeleiden van mensen naar hun doel. Ik word helemaal blij van het buiten sporten en van de energie die ik krijg van de sporters. Ook help ik mensen graag om bewust te worden van hoe zij leven en hoe zij zich zo gelukkig mogelijk kunnen voelen. Dit kan zijn door middel van voeding, lekker sporten of de leuke dingen die wij hier op Uit Liefde Voor Jezelf plaatsen. Wanneer mensen in hun kracht staan, dan stralen ze dit uit. Dat vind ik mooi om te zien!

This article has 1 comment

  1. Martijn

    Jelle Jr. 😉

Comments are now closed.
Banner