Uitjes in November
Lifestyle

Uitjes in november

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Buiten wordt het steeds kouder, het is nu echt herfst! We hebben wat leuke uitjes in november verzameld, variërend van speciaalbier tot autobeurs: hopelijk voor ieder weer wat wils! Heb je zelf nog een goede tip? Deel het in de reacties op dit bericht!

Warme winter in kasteel Hernen op 5 en 6 november

Op 5 en 6 november is kasteel Hernen sfeervol ingericht. De Kleine Ridderzaal, gewelfkelder, het Middeleeuwse plein en de trapzaal is gevuld met sfeervolle standshouders waaronder brocante en antiek. Op de verwarmde terrasjes kun je genieten van een verse koffie, warme chocolade melk en heerlijk eten. Op het middeleeuws plein brand een vuurtje waar je lekker op kunt warmen. 

Speciaalbierfestival op 5 november in Groningen

Voor de 8e keer wordt het “Noordelijk Speciaalbierfestival” in Grand-café “het Heerenhuis” georganiseerd. Uit het hele land komen ieder jaar weer de vaste bezoekers genieten van alle speciaalbieren. Het festival is een waar genietersfeest, kleinschalig met maximaal 10 brouwerijen. De ambachtelijke speciaalbier-brouwerijen komen uit Groningen, Drenthe en Friesland. Zij hebben samen zo’n 30 tot 40 heel bijzondere speciaalbieren. Deze tappen en schenken de brouwers zelf, ook informeren ze u graag over het brouwproces, hun brouwerij en hun bieren.

Family & Trends Event op 5 en 6 november in Assen

Voor de eerste keer vindt het Family & Trends Event plaats in de TT-Hall te Assen. Dit is een leuk event voor het gehele gezin. Op het gebied van fashion en trends vinden er leuke modeshows en demonstraties plaats. Ook kun je er shoppen en genieten van al het eten van de verschillende foostrucks.

Cruisebeurs op 5 en 6 november in Amersfoort

Ook dit jaar organiseert Cruise Travel een Cruisebeurs in Amersfoort. De beurs is gratis toegankelijk. Op de beurs kun je je laten inspireren d.m.v. presentaties door de cruise specialisten van Cruise Travel. Ze vertellen over bijzondere reisbestemmingen en over cruisen met kinderen. Een cruise maken betekent volop genieten. Verschillende bestemmingen bezoeken en tussendoor genieten van alle luxe en faciliteiten op het cruiseschip.

Boekenfestijn op 3 t/m 6 november in Eindhoven

Ben je ook zo’n boekenwurm? Kom dan het eerste weekend van november naar het Boekenfestijn in het Beursgebouw in Eindhoven. Er liggen stapels afgeprijsde nieuwe boeken, multimedia en hobby-artikelen. Ieder jaar komen hier tienduizenden bezoekers hier hun boeken-, hobby- en cadeauvoordeel voor de feestdagen halen. De toegang is gratis.

Museumnacht op 5 november in Amsterdam

In Amsterdam openen één nacht per jaar ruim 50 Amsterdamse musea en culturele instellingen hun deuren tijdens de Museumnacht Amsterdam. De nacht wordt geopend door Top Notch en Noah’s Ark . Zij verzorgen een gigantisch optreden in het Stadsarchief van Amsterdam! Tijdens deze nacht kun je verschillende evenementen bezoeken. Zoals concerten, workshops en diverse optredens. Tijdens de evenementen kun je volop genieten van het eten en drinken.

Kerst Fair de Biesenhof 20 november in Geleen

Zin om naar een kerstfair te gaan? Op zondag 20 november vindt Kerst Fair de Biesenhof plaats in Geleen. Kom genieten van de live muziek met een lekker hapje en drankje. Snuffel rond tussen de kerst artikelen, decoratie, kleding, sieraden en antiek. Voor de kinderen is er ook genoeg te doen. Zij kunnen o.a. march mellows roosteren. De hele dag is in Charles Dickens stijl.

Storytrail stadswandeling op 20 november in Den Haag

Op zondag 20 november vanaf 14.00 uur start de verteller de stadswandeling bij het standbeeld van Willen van Oranje. Tijdens de Storytrail stadswandeling kom je alles te weten over Den Haag. Aan de ene kant van de stad heb je ‘s Gravenhage, het deftige dorp van de graven van Holland, de prinsen en prinsessen van Oranje en de regenten. Aan de andere kant heb je de eenvoudige Hagenezen, arbeiders van het type grote mond, klein hartje. En wat is het verhaal van de ooievaar in het wapen van Den Haag?

Amstelveen City Blues op 26 november in Amstelveen

Ben je een muziekliefhebber? Kom dan naar het enige internationale bluesfestival in de regio Amsterdam. Voor de tweede keer vindt het festival plaats in poppodium P60. Op drie verschillende podia vinden optredens plaats verschillende (inter)nationale artiesten. Met o.a. Sugar Ray and the Bluetones (USA), Giles Robson (UK) en Cousin Harley (CA).  (CA).

AutoSalon Rotterdam 24 t/m 27 november in Rotterdam

Autosalon is de autobeurs van Nederland! In het laatsten weekend van november vind voor de vierde keer de autobeurs van Nederland plaats in Rotterdam Ahoy. Vorig jaar was het met ruim 40.000 bezoekers succesvol verlopen. Er zijn verschillende grote automerken te vinden van personenauto’s, tot aan bedrijfswagens en prachtige klassiekers. Ook is er een mini kartbaan en parcours voor verkeersveiligheid voor kinderen.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_text_separator title=”” i_icon_fontawesome=”fa fa-heart-o” i_color=”custom” color=”custom” add_icon=”true” i_custom_color=”#b40012″ accent_color=”#000000″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Cadeautip! Maak iemand blij met twee overnachtingen en een ontbijt in een goed cityhotel! Ontdek de mooiste steden van Europa. Brussel, Aken, Amsterdam of verder weg, … Praag, Rome… Uitjes in November

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Ik ben Vanessa. Eigenaar van Healthclub OpenAir en bedenkster van deze website, Uit Liefde Voor Jezelf! Ik heb een passie voor sport en ook een passie voor het begeleiden van mensen naar hun doel. Ik word helemaal blij van het buiten sporten en van de energie die ik krijg van de sporters. Ook help ik mensen graag om bewust te worden van hoe zij leven en hoe zij zich zo gelukkig mogelijk kunnen voelen. Dit kan zijn door middel van voeding, lekker sporten of de leuke dingen die wij hier op Uit Liefde Voor Jezelf plaatsen. Wanneer mensen in hun kracht staan, dan stralen ze dit uit. Dat vind ik mooi om te zien!

Banner