Eropuit in juli
Lifestyle

Gezellig eropuit in juli

Heb je zin om eropuit te gaan in juli? Ik heb weer wat leuke uitstapjes voor je verzameld. Van theater tot bier, boer en dans, er is voor iedereen wel weer wat leuks te bedenken. Weet jij zelf een leuk evenement dat plaatsvindt in juli en staat het hier niet tussen? Deel het in een reactie!

Theaterfestival de Parade in Rotterdam en Den Haag

Voor de 28e keer reist Theaterfestival de Parade door Nederland. Van 29 juni tot en met 8 juli staat het festival met alle tenten en restaurants in het Museumpark in Rotterdam. En van 13 juli tot en met 22 juli in het Westbroekpark in Den Haag. Tussen alle voorstellingen door kun je genieten van al het eten wat de restaurants te bieden hebben. Iedere dag is er een KinderParade met theater, muziek en workshops.

Food Truck Festival TREK van 5 t/m 8 juli in Den Bosch

Festival TREK bestaat alweer 5 jaar. Het rondreizende Food Truck Festival TREK komt in de tweede week van juli naar Den Bosch. Het Bossche Paleiskwartier wordt omgetoverd tot één groot openluchtrestaurant. Mobiele keukens, live muziek, theatervoorstellingen zorgen voor een fantastisch weekend.

Loeren bij de Boeren op zondag 8 juli in ’t Goy

Loeren bij de Boeren is een zomers festival met goede muziek, kunst en stoere kinderactiviteiten. De vierde editie vindt plaats op zondag 8 juli en de hoofdlocatie van het festival is in de kersenboomgaard van boer Vernooij. Geniet van de kersen, streekbiertjes en eten van de rollende keukens.

Utrecht TAPT op 14 en 15 juli

Het Julianapark in Utrecht wordt omgetoverd tot een bier, eet en dansfestijn. Op zaterdag 14 juli is de festival editie voor 18 jaar en ouder. Hier worden meer dan 100 verschillende bieren geschonken uit binnen- en buitenland. En komen er artiesten optreden. Op zondag 15 juli is de familie editie. Voor de kids wordt op deze dag heel veel leuks georganiseerd.

Theater op ´t Zand op 21 juli in Kootwijk

Midden op de Veluwe tussen Apeldoorn en Barneveld ligt het Kootwijkerzand. Hier vindt op 21 juli het gratis cultureel festival Theater op ´t Zand plaats. Maak een fietstocht of wandeling en geniet bij de uitkijktoren van de wisselende optredens. Artiesten, clowns en muzikanten zorgen voor vertier.

Sail Leiden op 27, 28 en 29 juli

Leiden transformeert in het laatste weekend van juli tot een groot drijvend openluchtmuseum. Sail Leiden is een interactief museum. Er is een speciale wandelgids waarmee je langs de geschiedenis, alle activiteiten en de verhalen komt.


Dagjes weg juni

Ik ben Vanessa. Eigenaar van Healthclub OpenAir en bedenkster van deze website, Uit Liefde Voor Jezelf! Ik heb een passie voor sport en ook een passie voor het begeleiden van mensen naar hun doel. Ik word helemaal blij van het buiten sporten en van de energie die ik krijg van de sporters. Ook help ik mensen graag om bewust te worden van hoe zij leven en hoe zij zich zo gelukkig mogelijk kunnen voelen. Dit kan zijn door middel van voeding, lekker sporten of de leuke dingen die wij hier op Uit Liefde Voor Jezelf plaatsen. Wanneer mensen in hun kracht staan, dan stralen ze dit uit. Dat vind ik mooi om te zien!

Banner